Ecemsbaby Arzusss maşallah 😊 yiyebiliyorsanız güzel tabi önemli olan bundan sonra düzenli sağlıklı beslenmek bende elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum
Arzusss Ecemsbaby ilk gebeliğim de 6 ay kustum 10 kilo vermiştim su bile içemiyordum bunda şükür çok nadir kusmalarım ama yiyorum iştahlıyım 😊
Ecemsbaby Arzusss o zaman şükretmek lazım baya yorucu geçmiştir ilk gebelik ağır geliyor insana kusmalı falan olunca .. iyi olmanıza sevindim umarım daha iyi olacağız 😍😍
fmaside Gzrilknur benim de daha tam bulantılarım geçmedi Canım. Ve evet çok zor oluyor ben hep yatıyorum tansiyonum çok düşüyor ayağa kalktığımda. Her şey kokuyor hiçbir şey yapamıyorum 😢
Esra_ozturk58 Ecemsbaby bnde bu döneme kadar çok rahattim fakat 2 gündür lekelenmem olduğu için yatıyorum sürekli cinsiyet olarak sizinkini inşallah oğlumuz olacak👶
Ecemsbaby Esra_ozturk58 geçmiş olsun birşey çıkmaz geçer inşallah doktora gittiniz mi ne dedi lekelenme ile ilgili
Esra_ozturk58 Ecemsbaby şuanda sıkıntı yok bu dönemde olabilir dedi iğne serum yaptı her ihtimale karşı progestan verdi fitil şeklinde
Tgba5656_ Ecemsbaby benimde bulantilar eskiye göre azaldi cok şükür en azindan sabah kalkar kalkmaz bulanti ilacina sığınmıyorum 🤗
Tgba5656_ Ecemsbaby 14+5 haftalik olduk hayırlısıyla 2 hafta sonra randevum var cinsiyeti öğrenirim diye düşünüyorum inşallah erkek hissediyorum ben bu 3 üncü gebeligim 😊