Ecemsbaby Kızlar ben 15.haftaya girdim, ara ara yorgunluk oluyor ama ev işlerimi tozdur, süpürgedir, yemektir daha rahat yapmaya başladım mide bulantılarımın eskisine oranla azalmasına bağlıyorum, birşeyler yiyebildiğim için enerji de geldi sanırım. sizin nasıl gidiyor hamilelik işlerinizi yapabiliyor musunuz, cinsiyet öğrenildi alışverişe başlandı mı 😇
Selay Ecemsbaby bende 15 haftaya girdim sayılır. Bulantılar bitti şükür 🙏 geçen hafta öğrendik cinsiyeti de kız bizimki 🌸
ant2602 Ecemsbaby 14 olduk bizde bugün. Eskiye nazaran daha iyiyim. İlk haftalar kusma felaket felaket 😂şimdi devamlı aç bir ben varım. Ama akşamları yiyemiyorum ya. Salı kontrol var belki cinsiyeti öğreniriz. Bende bu 14-15 lik hamişler post açmıyor yalnız kaldım diyordum
kayramom1 Ecemsbaby bizde 14+1 olduk bugun kasık ağrılarım oluyo bazen tansiyonum düşüyor ve yarım saatte bir acıkıyorum 😂
KukyFurMama Ecemsbaby ben de 15+1’im. Bugün benim kasıklarım ve belim ağrıyor dün biraz yordum kendimi de 😔 Gün boyu yattım insan en küçük şeyden korkuyor 😊
Ecemsbaby ant2602 göstermedii mi kendiniii 😊 inşallah öğrenirsin 😍 ne hissediyorsun pekii kız mı erkek mii ? Ah şu mide bulantıları bitiriyordu cidden ben hala sabahları yiyemiyorum akşamları iştahım açılıyor 👻
Celik83 Ben de 15+2 yim bu hafta sürekli baş ağırım var sizinde var mı ayrıca yorgunluk hissi tabiki🤦🏻♀️
Selay Celik83 ya benimde baş ağrım çok oluyor. Bi gün olmasa öbür gün kesin ağrıyor.doktoruma sordum parol içebilirsin dedi. Dayanamazsam ağrıya içiyorum
Ecemsbaby Celik83 benim bir kaç sefer oldu ama ilaçsız dayandım ilaç içmek hiçç istemiyorum çok zorda kalmadığım sürece. Sizde migren mi var yoksaa 😔 nasıl geçiriyorsunuz
ant2602 Ecemsbaby hiç birinin hissedemiyorum yeğenim erkek ona çok oğlum dedim kendi bebeğimle konuşuyorum ağzımdan alışkanlıktan mı bilmiyorum oğlum çıkıyor. Popon genişlemiş kızın olacak diyorlar. Bende sabah öğle ne bulduysam yiyorum akşam olunca sadece tatlı çekiyor canım
Ecemsbaby kayramom1 bende de var kasık ağrıları, sanki ara ara batıyormuş gibi doktoruma sordum çok normal dedi rahim büyüdüğü için bağlar da geriliyormuş. Zaten tansiyonlar hep düşük ama yemeniz güzel birşey 😊😊 kaç kilo aldınızzz bu zamana kadar
Peluskaa Ecemsbaby ayyy su batma olayı yedi beni 😔 hep diyolar ki regl agrısı gibi bende batma olmadı vs sonunda batma gibi olan biri olmus 🙈 gecmiş olsun kardeşcağzım 🤗 batmalar bizi terketsin inş 🙏🌸
Ecemsbaby kayramom1 pek kilo almamışsınız iyi yine 😊 ayy inşallah gösterirr merakla bekliyorum 😍😍😍 siz ne hissediyorsunuz kız mı erkek mii
Tlysfk kayramom1 bende 2 kilo aldım🙈 ama zayıf hamile kaldım doktor istediğin her şeyi ye diyor bana😂
Ecemsbaby KukyFurMama dimii insan kendini yorup azcık ağrısı olunca korkuyor 🌸 Allah korusun bebişlerimizii
Smg38 KukyFurMama mrb nasilsin canim ilk haftalarimizda surekli karsilasiyorduk tekrar rast gelince yazmak istedim benim biraz sorunlu geciyor hamileligim bir post actim göz atarmisin bir fikrin varsa😔 umarim siz iyisinizdir🤲
kayramom1 Ecemsbaby biz eşimle en başından kız hissediyoruz sağlıklı olsunlar cinsiyet önemli değil tabiki sen kac kilo aldın canım
Ecemsbaby kayramom1 ben 2 kilo verdim malesef henüz almadım 😊 tabii farketmez amaa gönlünüze göre nasip etsin Allah
Gzrilknur Ecemsbaby cinsiyet öğrenilmedi. 14. Haftam bitmek üzere. Ama bulantı kusma iştahsızlık devam. 6/7 kilo verdim. Umarım biran önce geçer 😔😔😔🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Ecemsbaby Gzrilknur oo çok vermişsin canım kıyamam toparlarsın inşallah hala devam mı kusmalar 😯 çok üzüldüm zor oluyor insana böyle olunca hali falan kalmıyor
Tlysfk Ecemsbaby 15+1 olduk bizde mide bulantılarım bittiği için kendimi iyi hissediyorum ama arada bir baş ağrısı oluyor çalışınca da hiç çekilmiyor. Geçen hafta gittik ama cinsiyeti net demedi doktor. 3hafta sonra kontrole çağırdı o zaman kesin belli olur dedi o yüzden daha hiç bişey almadık☺️
Ecemsbaby Tlysfk çok nazlanmış bebişşş 😍 inşallah gösterir kendini artıkkk. Çalışmanız iyi birşey aslında biz çalışmayanlar yatmaya alıştık bence 🙈 baş ağrısı çok dayanılmaz olunca parol içilebiliyormuşş