Fatmaaldmr Kızlar 17 haftalık gebeyim şuan hastanedeyim serum takıldı rahim ağzında açılma var denildi yarın Rahime dikiş atılacak %50 şans var korkuyorum dualarınızı eksik etmeyin böyle durum yaşayan varsa lütfen bilgilendirsin beni
Minedemir15 Fatmaaldmr serklaj mi oluyo o görümcemde öyle geç hamileliği rabbim yardımcın olsun sağ salim yawruna kavuştursun
R_abia Fatmaaldmr serklaj dikişi yapılcaktır bundan korkma aksine kurtarıcı bişey bu ☺️ Benimde 23. Haftada birden açılmam oldu acil serklaj oldum şuan serklaj sayesinde 34. Haftaya gelebildim
Kelebegimmm Korkma ne gerekiyorsa yapılsın sende kendine dikkat et.sonra dua et ve bekle emin ol iyi olacak Allahın izni ile🤗moralini düşürme.32 haftamda kanama ile karşılaşınca delirmişdim resmen.bide hastaneye yalnız gitmişdim sürekli ağlama isteyi gözüm doluyor boşalıyor.ne yapacağımı bilmiyordum dua ediyordum içimden sürekli .bebeğimden benimle kalmasını istiyordum.sonra eşimi görünce kendimi umutdum o üzülmesin diye dik durdum gülümsedim.5 gün hastanede yatdım ciğergeliştirici yapıldı.aynı oda da kaldığım kızlarla falan kötü düşünceleri uzaklaşdırdım kendimden.erken doğacak diye korkarken şimdi 37yi tamamlamak üzreyiz.olumsuz düşğnceler olumsuz konuşan insanlar,doktorlar hep var önemli olan sensin.sen ne olsun istiyorsan ona odaklan ona göre düşğncelerini deyiş.ben hastaneden çıkmak istediğimi söylediğimde doktor o kadar olumsuz konuştuki düşük tehliken var bekle falan.orda bişey yapılmıyordu yatıyordum sadece evde de yata bilirdiö.doktorun söylediklerini asla umursamadım.çünki artık gereken herşey yapılmışdı.yapabilecekleri bişey yoktu.