Htcblc 21.haftadayım 63 ile hamile kaldim 67 olmuşum 4.cü çocuğa hamileyim 3 erkekten sonra 4.cüde kızı buldum 😊
Nurcan126 Nl-oguz3561 şükür yok bi durum şuan 😁 bu arada yol bıyu dizden aşam 100 kilo şişik lik de babam bile şok oldu
Zilan_Mizgin 11+2 oldum kilo almadim 3 kilo verdim tam aksine cokta çirkin oldum kilo almak istiyrm ozellikle tombik yanakli😂
Selambengeldim Nl-oguz3561 aynen canım ben iyi beslenemedim ama inşallah bebeğim benden beslenmiştir görcem bugün 🙏🏻
Selambengeldim Nl-oguz3561 evet canım gittim ensesi ince kibar bi bebek dedi doktorumuz 🙏🏻😇 kan sonucumuz da 1 hafta sonra çıkıyor.. darısı sana canım ben mutlu oldum bugün 😊
Selambengeldim Nl-oguz3561 inşallah canım iyi haberleri sende yazarsın 🙏🏻 Ayrıca iyi beslenemiyorum nerdeyse hiç bir şey yiyemiyorum 2 kilo verdim dedim doktora yoo bebek kilosu gayet iyi gelişimi güzel senden alıyor kafana takma dedi sende çok takma yani 😘
Nl-oguz3561 Selambengeldim yaa 🤗🤗🤗beni ne kadar mutlu ettin Allahim bebegini saglikla aldirsin kucagina canim 🤗🤗
Selambengeldim Nl-oguz3561 amin canım hepimiz bebişlerimizi hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah 🙏🏻