EbruBilal Kızlar en son 35+4 de kontrolüm vardi bebeğin kilosu için 2300 gr dedi doktor başka da birşey söylemedi. Burda okuyorum da sizin bebek kilolariniz bu haftada daha yüksek sanki bebeğim zayıf mı kalmiş acaba ?
Ayse1010 EbruBilal Canım benimle haftan günün aynı bizim kontroller artık her hafta seninde öyleyse doktorunla görüş ne yiyip ne içmen konusunda en iyi o yönlendirir seni
Eminehmc EbruBilal Bende şuan 35+4üm canım geçen hafta 2200dü bu hafta ne kadar oldu bilmiyorum ama doktorum gayet iyi demişti kiloyu problem etme kendine sağlıklı olsunlarda doğduktan sonra da alırlar kilo
Ga35 EbruBilal benim 35. Haftada 2460 cıkmıstı ama her bebek farklı bence cok takılma 200 300 gr değişiklik gösterebiliyo ultrasonu ölcen kisiye göre sağlıklı olsunda kilosu inan önemli değil cok fark olmadıkca
Ayse1010 EbruBilal Geçen Perşembe gittik 2700 dü benim ki 200 gr öndeydi.Ama ben 38.haftada sezaryan olcam idrar enfeksiyonundan dolayı sütüm gelir gelmez çocuk o zamanda kilo kaybına uğrar biraz önde olması benim için iyi
EbruBilal Ayse1010 Benim bebeğim hep önde gidiyordu o yüzden takildim bu kadar hizli gerileme olmasi tuhaf geldi canim yoksa tabiki sağlığı onemli
Ga35 EbruBilal bu sefer yanlıs ölcmüstür o zaman takılma 👍🏻 Gelisimini önceki haftalardan anlıyolar cünkü , banu ciftci 37. Hafta youtubeden bi bak istersen anlatıyo kilo konusunu