Yagmurrrr Aranızda doktoru önermediği için magnezyum kullanmayan var mı ? 15+5 teyim çok bacak ağrım var ve magnezyum önermiyor doktorumuz
Hllswm Yagmurrrr magnezyumu 5. Aydan sonra baslıyorlar cnm ayrıca magnezyum agrı için değil kramp için işe yarar daha cok.. O yüzden önermemiş olabilir
Duuyguum Yagmurrrr ben. 25 oldum ne ağrılar çektim anlatamam hiç vermedi kullanmadım geçti hepsi şükür
Yagmurrrr Hllswm ben ikili doktora gidiyorum biri kadın doğum diğeri profosör kadın doğum doktoru verdi ama profosör olan önermedi bende kullanmıyorum
Yagmurrrr Duuyguum umarım benimde geçer kısa zamanda kesinlikte tavsiye etmiyorum dedi üzerine basa basa🙄
Yagmurrrr Hergün içmeye çalısıyorum 1 tane ama bunun için işe yaradığını bilmiyordum iyi oldu öğrendiğim ☺️
ZehraAlbayrak Bana onerdi gunde bikere iciyorum ona ragmen bu gece bacagima bi kramp girdi bagirarak uyandim oluyo yani yinede
Elifinannesii Yagmurrrr ben günde dört doz magnezyum alıyorum, magnezyum manyağı oldum😬 Serklajlıyım kasılmalar için kullanıyorum çok iyi geliyor, 33+2'yim. Size neden önermedi merak ediyorum
Yagmurrrr Elifinannesii hamilelikte zorunlu bir ilaç değil sanırım D vitaminide önermiyor hamileler üzerinde kanıtlanmış ekstra bir etkisi yok demir ilacı alıyorum sadece. Bütün testlerimin sonuçları iyi çıkıncada gerek duymadı
Gizem835 Ben 10 gündür kullaniyorum cok da rahatladim. Magnezyumun ata formunu. magnimore. gebeligin sonuna kadar da kullanabilirmisim. 24+2 haftaligim
Muallimannecik Yagmurrrr bende uyumadan önce hafif kramplar yaşıyorum dedim uyumadan evvel yemek yeme dedi biraz dikkat edince faydasını gördüğümü farkettim birde çok rahatsız olursam kısa süreli yürüyüş yapıyorum vücudumu rahatlatıyor