Aysenurkecici Kızlar 5 gün önce sezeryan oldum Bi başta birde sonda dikiş vardı bugün sondaki düşmüş esteteiik dikiş galiba Estetik dikiş düşermi Aldirmaktan korkuyorum biraz Sizin diksleriniz alinirken acidimi bilgisi olan
Deletedmom2224 Aysenurkecici dikiş alınmıyor kendi kendine eriyecek o 😊 en kenardaki düğümlerin düşmesi baya uzun sürüyor benim 40. Gün düşmüştü mesela
Elininanasi Aysenurkecici dikis alinmiyor☺bende 10 gundur yapdim.sag tarafim uzeri cikmis uzeri pembemsi olmus birazda acitiyo Doktira gosderidm normal dedi.hemin yere pansumani cok vur dedi sadece
Betzm Aysenurkecici öneriyor musun sezeryan ben 30.haftamdayım gebeligimde çok yoruldum rahat geçmedi 37den sonra kilosu iyi olursa yapmak istiyorum hiç normal düşünmüyorum arada normal yaparım diyorum ama yok beklemekden sıkıldım
2lokummannesiii Deletedmom2224 Of benimde bi düğüm var hala düşmedi kafaya takıyordum uzun sürüyorsa tamam doktor bana gel falan demedi sadece nasıl bakım yapacağımı söylemişti
Deletedmom2224 2lokummannesiii Bende baya korkmuştum uzun süre düşmeyince inanın 40 günü buldu düşmesi düğümlerin kuruması çok zor oluyor merak etmeyin düşecek 😊
Sumeyyye Benimde dışarda 3 tane dikişim vardı 1 ay sonra felan düştü. 10 gün sonra gel dediyse kontrol için çağırmıştır
Aysenurkecici Betzm canım her doğum şekli zor kolay olcak diye hiçbişey yok Ama benm ameliyatım biraz zorlu geçti spinal oldum Ama sonra çok zorluk çekmedim bugün 5.nci günüm rahatca kalkıp oturuyorum bebeğimle ilgilenebiliyorum
elifeyy Betzm sezaryen oldum ilkinde ikincide öyle olucak önce hayırlısı ne ise o olsun hakkınızda ama bnm şahsi fikrim erken d riski sürekli yatma catı vs bunlar yoksa normal Doğumu biraz daha düşünün derim. Beklemek zor ama sezaryen de zor tabi ki normal de zor hepsi zor ama Doğum sonrası sezaryen biraz daha zor sanki toparlanma açısından normal yapanların videolarını izliyorum çocuklar kucağında be güEl çıkıyorlar😊
Betzm Aysenurkecici hayırlı olsun canım bir farkı yok ikiside zor benc ama aklım sezeryan hep hayırlısıyla inşallah banada nasip olur o günler
Betzm elifeyy benimde çok hoşuma gidiyo normal de hemen ayaga kalkmaları filan malesef canım çok taze hassasım gurbetteyim illaki annem olacaktır ama sıkıntıları yanlız atlattım çatı agrım çok oluyo 3haftadr hep nst sıkıntısı çektim dün hast yattım psikolojim baya sarsıldı ay yeni evliyim sayılır eşim askerdi yaralanmıştı raporuyla ilgili yaralanmasına rağmen ihraç oldu vs vs hep sıkıntı baya bunaldım dogumu bekleyipde sancıyı çekmek artık istemiyorum kavuşmak istiyorum bir umudum o kaldı onun heyecanı var
elifeyy Betzm o zan korkulacak bişey yok eninde sonunda eabbim yardım ediyor sana umut olcaksa hayırlısyla kucağına al da normal sezaryen farketmez 😊 20 haftada. Beri yatıyorum 30 haftalık oldum bitmiş durumdayım anlıyorum seni :/
mmrv Aysenurkecici benim iki baslardaki dikislerimi.kendisi.aldi.doktorum.. burda herkes kendi dustu dedi sasirdim..
Betzm elifeyy evet insan gerçekten artık yoruluyor Rabbim kolaylık versin zamanın nasıl geçtigini anlamayalım inşallah kavuşalım artık hayırlı bir şekilde 🙏🙏🙏