minikkelebegimmm Kizlar hormon testi yaptirdim ogleden snra kontrole gidicem fsh 6.84 , estradiol 32.60 , lh 6.20 , prolaktin 15.31 tsh 3.75 cikmis bilgisi olab var mi ne anlama geliyor
Rukeys minikkelebegimmm tshı biliyorum sadece. Tiroid hormonu.Gebelikte 2 buçuğun altında olması gerekiyor.Doktorunuz sizi dahiliye yada endokrin uzmanına yönlendirecektir. İlaç kullanarak düşürecekler o değeri.Beklemeden doktorunuzla görüşün ki daha da yükselmesin benim 7 ye kadar yükselmişti. İlaç kullandım ayda bir kontrole gidiyorsunuz. Çok şükür düştü benim değerlerim. Darısı başınıza 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Rukeys minikkelebegimmm rica ederim ☺ Ama bence endokrine gidin hormonlarla ilgilendiği için daha faydalı olur ben öyle yaptım çok memnunum🙏🏼
minikkelebegimmm Rukeys sonuclari doktoruma gosterdim degerlerin normal bir problem yok 1 yila kadar normal dedi 1 yil olmazsa rahim filmi cektirirsin dedi insallah gerek kalmaz 😊😊
Rukeys minikkelebegimmm konuyu gebelik görünce hamilesiniz sanmıştım🙈 evet o zaman bu değer normal canım ama aklında olsun gebelikte 2 buçuğun altında olması gerekiyor ve önemli bir konu 😍