Semaaonursnmz Ozge3747 anladım bakın işte bunu biliyorum hani aynı değiller ama dediğim gibi doktor adını demedi sadece aklımda kalan o eş değeri var cümlesiydi ama anlatamadım ben işte belki yararım olur diye yazdım 🤷🏻♀️
Ozge3747 Semaaonursnmz Anladım canım, doktorunuz iyi niyetle söylemiş o da biliyordur aynısı olmadığını sadece hiç yoktan telafi edelim diye düşünmüştür genellikle öyle yapıyorlar çünkü😉
Semaa12 Semaaonursnmz banada yazmisti dr bende bulamamistim es degeri yok evet doktor hatta profosor yapcak bisey yok o zaman demisti dogru soyluyor es degeri yok
Semaaonursnmz Semaa12 doğrudur kuzum ama benim doktorum öyle bi cümle kullanmıltı aklımda öyle kalmış
bebegimibekliyrm Saadetkaan geçmiş olsun eğer hiç bulamazsanız bana gönderileceklerden bir tane gönderebilirim size ama Pazartesi kargoya vericek arkadaş
bebegimibekliyrm Saadetkaan rica ederim elime geçtiğinde buradan yazarim size ben tekrar haberleşiriz
Cansu85 bebegimibekliyrm evet zor bulunuyor. Hiç.bulamadığında kadın doğum devlet hastanelerinin aciline git. Onlarda mutlaka oluyor.
bebegimibekliyrm Cansu85 burda devlet hastanesinin acilinde mutlaka alttan muayene ediyorlar kanamayı o yüzden hiç gitmiyorum