Superfreshlerim Ebru9360 17+3 üm bugün benimde karnım fena canım, bigün iyiysek ertesi gün kötüyüz buna şükür, yeterki bebeklerimiz iyi olsun, her türlü ağrıyı çekmeye razıyım ama ağrı olunca onlara bişey mi oluyo diye panik oluyorum
Sumeyye_g Ebru9360 bende 10 doğru gidiyorum bazen sol tarafıma bişey batıyor ağrıyor 2 dk sonra geçiyor ne zaman geçecek bilemiyorum bebek geliştikte rahim geliştikçe olur diyorlar ama bilemiyorum inşallah sağlıkla nasip eder rabbim kucağımıza almayı
Ebru9360 Superfreshlerim aynen cnm onlar saglikli olsunda ben her turlu agriya razıyım ama agri oldugu zamn bisy oldu zannediyorum onceden de bi kaybim var surekli tedirginim😢
Superfreshlerim Ebru9360 inşallah hayırlısıyla bu süreci atlatıp sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz canım
Halime_dgrl12 Ya benim de 4+6 yım ilk gebelik düşük olduğu için korkuyorum bugün sanki adet sancısı gibi ağrım var belim de ağrıyo normal mi yani
Superfreshlerim Halime_dgrl12 valla canım benimde ilk hamileliğim çok tedirginim tecrübeli değilim ama oluyor öyle ağrılar
Ebru9360 Halime_dgrl12 doktorlarin demesine gore nornal agrilar bebek yerlestigi icin buyudukleri icin olabilir demisti
Halime_dgrl12 Ya. Evet şimdi bi sıcak duşa girdim daha iyiyim . Benim ilk düştüğüm de kanama olmadan içimde ölmüştü o yüzden korkmuştum
Halime_dgrl12 Doktora kontrole gittiğimde öldüğünü söylemişti ama ben bilmeden röntgene girdin o yüzden oldu