Eslina Medinedundar Medinedundar var canım çok silik ama var benimde böyle çıkmıştı 2 haftalık hamileydim
merve21_ Medinedundar ben görüyorum canım benimkide öyle oldu ama düşük yaptım sen yine kan testi ver sağlıkocağı da şimdiden hayırlısı olsun inşallah ❤️
Hividar Benim testimde suan oyle tm blmiyorum telefon isiginintutugumda var gorunuyor Ma silik tabi hayrlisi olur insallah canm:)
Eslemcsr Medinedundar kan tahlili demi böyle sonuç alıpta sonucu yükselende var cnm inşallah yükselir 😊
Medinedundar Hividar 1 kimyasal bide 7 haftalık düşük yaşadım 7 haftadan sonra baya ara verdim 9ay geçti kafamdan sildim attım bu ay gecikince dedim var birşeyler herhalde ama olmadı eşim bi umutla bekliyordu çok üzülecek hayırlısı 😔
Blackkcat Medinedundar dur bakalım canım değerin 0 olmadığına göre belki yükselebilir,regline kaç gün vardı
Medinedundar Blackkcat geçti canım bugün 4. Günüm 4gun önce peceteye pembe leke geldi sonra birdaha birşey olmadı
Eslemcsr Eslemcsr allah tan umut kesilmez belki geç döllenme olmuştur morelini yüksek tut pozitif düşün ki iyi olsun 😊
Medinedundar Eslemcsr inşallah canım eşime söyledim sıkma canını hersey olacağına varır seni seviyorum dedi yetti bana rabbim hayirli zamanda hayirlisini versin herkese 🙏
Medinedundar Eslemcsr çünkü artık bunaldim etrafımdan aldığım tepkilerden insanlarin hassas olduğumu bile bile hergun bıkmadan usanmadan bebek var mı demelerinden sıkıldım bide eşim ilk zamanlar istemiyordu hazır hissetmiyordu şimdi çok ıstiyor üzülüyor
Eslemcsr Medinedundar benimde 6 yıl sonra oldu okadar iyi anliyomki seni 4 yaşında bi kızım var şuan tekrr hamileyim herşeyin bi zamanı var etraftakileride takma dua edicem senin için
Medinedundar Eslemcsr çok teşekkür ederim canım allah razı olsun rabbim çocuklarını sana bagislasin😘❤
Sirinim Mervenurysr aynen bendede oyle...siz ne zamam hamile oldugunuz oyrendiniz? Idrar testini kac gun gecdikden sonra yapdiniz?? 39 cu gununde yapdim 2-3 kecib fakat cikmadi
Mervenurysr Sirinim ben 35 günde bir adet oluyordum, adet olduğum tarihten 1 hft sonra net belli oldu benimki
Sirinim Mervenurysr aynen bedede oyle 2 gun gecdikden sonra yapdim cikmadi ve 5 gun gecib hale olmadim...dollenme gec oldugu icin cikmaya bilir? Ilk dafa ne zaman yapmisdin testi??
Hatice_ceylan Medinedundar canım agdet dondmınden bır hafta sonra yap derım tam net olması ıcın ılk testte bellı ommuyor . Insallh vardır ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️