Medinedundar Merhabalar ben mi görüyorum sadece yoksa sizlerde görebiliyor musunuz @DiplomaliEvHanimi
Mr1517 Medinedundar Canım malesef gebelik yok, umarım en kısa zamanda Rabbim sanada nasip eder hep dua ediyorum nerde nekadar isteyen varsa nasip eylesin hiç üzme kendini 🙏🏻
Humakusu Medinedundar bende sanki gördüm gibi canım ama emin olunmuyor fotograftan olunca. Erken testler var 30-40 tl arası ya omlardan al bugün öğren sonucu yada sağlık ocağına kan ver canım gerçi o da yarına kaldı sanırım sabah 10 a kadar alıyorlar kanları
SuleDoruk Medinedundar kaç gün geçti adetinden? Bence çok silik bir çizgi var. Benim de 3 gün geçtiğin de böyleydi. Kan testi yaptırdım. Çıktı
Eslemcsr Medinedundar sanki silik bi çizgi görüyorüm ama çok dikkatli bakınca var gibi yada benmi öyle görüyorum herşeyin hayırlısı olsun yinede
Eslemcsr Medinedundar sanki silik bi çizgi görüyorüm ama çok dikkatli bakınca var gibi yada benmi öyle görüyorum herşeyin hayırlısı olsun yinede
Snyhkn19 Medinedundar oo o zaman yaptırın test bence :) geç döllenmeyse belki bu kadar yansımıştır idrara en azındna kesin emin olursunuz çünkü var yani çizgi soluk
Humakusu Medinedundar yok şey kan toplama araçları gelip alıyor 10.30 gibi kanları hastaneye götürüyor o yüzden öyle söyledim