Gkivik 36. Haftaya girdiginden beri agrilar var her yanima vuruyor dayanamiyorum. Sanci gercek mi yalanci mi onu da bilmiyorum. Allah hepimize yardim etsin.Bir de keske yagmur yagsa💧☔💧
Gkivik Kelebegimmm illaki zorlugu vardir agrilar olur ama sicak da eklenince daha zor bence yaz hamileligi
Sevgimelegim Kelebegimmm ben kis hamileligine kurban olayim ya.. Oglumu mayisda dogurmusdum ne kadar rahattti. Simdi øluyorum sicaklardan
Zeynepzeze Çıldırcam bende artık, ağrımadık kemiğim yok, uyuyamıyorum. İki diz kapağımda da ödem oluştu bir şeyde yapılamıyor ağrıyı kesmek için 😔 Gebelik zehirlenmem var tansiyonlarım yüksek hayırlısıyla bi alsaydık kucağımıza 🙁
Kelebegimmm Sevgimelegim Allah nasib ederse bir dahakine kışda hamile olursam tek sorunum ayakkabı olur)koca yazı bir ayakkabı bulamadım ayağıma.normal ayakkabı numaram 40-41 olunca🤦🏻♀️
Gkivik Kelebegimmm ya esim beni rezil etmisti erkek reyonundan spor ayakkabi bakiyodu bana cok gulmustuk😀
Sevgimelegim Kelebegimmm uff oda cok kotu yaa 🤣🤣 kibar erkek terligi bulsaydiniz ben tum yazi terlikle gecirdim sukur ayak numaram, kucuk 37 😁😁