turkuaz1290 EngucluAnne canım benimde ilk gebeliğim 22+1 deyiz bende ilk 20. haftada hissettim oda çok hafif bu hafta daha net hissetmeye başladım çok normalmiş zaten aynı benimde karnım falan büyümedi yanlara genişledim ama benimde oğlum olcak 😁
EngucluAnne turkuaz1290 bilmiyorum ki genle mi alakalı genelde derlerya erkek top gibi olur kız yanlara doğru genişler diye basenlerim falan genişledi benim bi şekil oldu vücudum
tubizm Gulfem07 aynen benim de oyle canim. karnim 17 de birden çıktı, bebisi 17 de hissettim. cok degisik 🐣
nahirci6041 EngucluAnne canım benimfe ilk hamileliğim ilk 20. Haftada karıncalanma gibi hissettim şimdi 22 haftalıgım daha net hissetmeye basladım çok normal yanı korkma :)
Sbkts Canım ben 22. Haftada hissettim 24.haftada daha net hissettim şimdi 27 haftalığım kıpır kıpır bazen durmuyor özellikle geceleri için ferah olsun daha erken🥰 herkes erken hissedecek diye bişi yok 😊
EngucluAnne Sbkts hissiyatim da yok hamileliğime dair öyle karnımda çekilme hissi sancı vs bişey de yok ondan da tedirgin oluyorum galiba
kalbim-30 EngucluAnne benimde 16+1 bende aynı durumdayım çok kilo aldım ama karnım çıkmadı bebeği de hissetmiyorum henüz
Deletedmom2224 EngucluAnne 16 hafta zaten ilk gebeliği hissetmek için çok erken 😊 en erken 18de başlar en geç 24 te
Gamzeliim38 EngucluAnne Canım daha erken o hareket etsede hissedebilecegin guclukte değil henüz 18-22 haftaları bekle 😊
Kubra9595 EngucluAnne canim ilk gebelik gec hissedilir bende 18. Haftada hissetmistim 2. Gebeligi yasiyorum 16. Haftada hissetmeye basladim karnimda 5 bucuk aylikken cikmaya basladi zayif biriyim ic karnim genis oldu icin suan 32 haftaligiz görenler hala karnin yok diyor 🤗
Gozdemalgac EngucluAnne daha küçük canım bende hissetmiyordum. Başladığımdan bu yana sadece 3 kilo aldım karnım da çıkmadı şimdi 18 haftalığım hafif kıpırdanmalar var. Merak etme yani😊
2zannesi EngucluAnne hissetmek için erken. Birde acele etme zaten hareketlerinden uyuyamadığım günler olacak🙂 ikizler canıma okuyordu😅
Aslikgn EngucluAnne erken canım daha 18 . Haftadan sonra başlıyor benim ki öyle oldu ufak tefek çok hafifti tekme ,21 haftalık olmak üzereyim daha sert bir tekme yemedim düzenli bir hareket hisstmedim dün doktorum normal dedi bu haftadan sonra başlar dedi ,