Snmm41 Devlet hastanelerinde nedensiz sezeryan isteyip olan var mı? 7 yıl önce sezeryan oldum şuan 31. Haftadayim panik atak var ve basaramcam bebeğe birşey olacak korkusuyla normal doğum yapmak istemiyorum sizce devlet hastanesi nedensiz isteğime göre sezeryan yapar mı?
Muallimehanim Snmm41 Eğer siz sezeryan sonrası vajinal doğum yapmak istemiyorsanız özel bir şekilde,zaten otomatikmen sezeryan olursunuz. Önceside sezeryanmış çünkü
Snmm41 Tusubasa 7 yıl geçtiği için normal olabiliyormus sanırım bekleme süresi 2.5 yıl miş.insallah dediğiniz gibi yaparlar
Feyzaselh Tusubasa ben 1,5 yıl önce sezaryen oldum. Doktorum şuan normal Doğum için şansımız var diyo 😊
Tusubasa Feyzaselh ablam 4 yil sonra hamile kalip tekrar sezaryana alindi :) özel hastanedeyseniz bu imkani sunuyorlar ama devlette sezaryan mi hemen ameliyathane :) benim normal doğum yapmam yasak o yuzden normal doğum kismiyla ilgilenmiyorum hic :)
seyma281015 Devlet hastanesinde hiçbir şekilde Doğum şeklini seçemezsiniz. Mecburi bir durum olmadıkça sezaryen Yok. Siz zaten sezaryen olursunuz ama