Gebelikseruvenim35 Hayatimin en guzel gunuydu. Pazartesi gunu42 hafta olucaktik ve doktorumuz suni sanci ile dogumu baslatacagini soyledi fakat brnim sancim cumartrsi gece siddetli gelmeye basladi. Fakat suresu duzensiz . Ve nisanim geldi. Pazar gecesi de ayni sekilde agrilarim oldu bu sefer 10 dakikada bir. Ve kanamalarim devam ediyordu. Uzun sure 10 dakika araliklarla sanvi cektim sonra az az suyum gelmeye baslayinca doktoruma haber vedik hastanede kontrol olmamizi soyledi. Muayeneden sonra fazlaca suyum gelince yatisim yapildi ve 5 cm acikliga kadar suni yada epidural takmamya karar verdik. Saatler gecmiyor agrilar dakikada 1 araliklara dussede acilmam 1 cm den sadece 3 cm e kadar ilerlemisti. Gece boyu dustan cikmadim. Surekli yuruyus yaptim pilates topunda zipladim . Sonunda 4 bucuk sanci ile 5 cm e gelince oglene dogru suni sanci ile sanci araliklarim duzenlenmeye karar verildi. Ve suni sanci cok az doz ile takildi. Sanciyi yatakta cekmek kadar zor bisey yok o yuzden tavsiyem surekli dus alin ve yuruyus yapin ve sanciyi nefesinizle kontrol edin. Ve artik epidural zamani gelmisti bu arada doktorum her muayenede perine masaji yapip eliyle bebegin pozisyonunu duzeltiyordu oda acilmayi sagladi. Epidural de az dozda takildi cunku sanci hissetmezsen ikinamazsin dedi. Yani epidural ile bile sanci cektim. Her sancida anneligi hissettim annecime daha cok yaklastim. Herkese beni evime goturun diye yalvarmisim. Cunku tam 3 gundur siddetlu sancilar ve geceleri uykususlujla geciyordu. Doktorum bile cok azimlisin diye diye destek oldu. Epiduralden hemen sonra acilmalarim hixlandi ve yarim eaat sonra 7 cm. 1 saat sonra 9 ve en sonunda saat 5 de 10 cm geldi. Dogumhaneye aslinda muayene icin girdim fakat doktorum bebegin basini gordugunu baslamamiz gerektigini soyledi. Ve dedimki kxiim sen bunu yaparsin sadece doktorunu dinle ona guven. Doguma esimde girdi. 5 6 ikinmada basi cikti basi cikinca ufleyerek cikti bebek . Karnima baski olmadi . Doktorum dogum jeli kullandi. 3 tane estetik dikisim var ama agri sifir. Yirtilmam da olmadi son anda bebegin kafasi hafif buyuk oldugu icin kesi zorunlu oldu ama hic korkulacak bisey degil. Dogumda doktorum ebelerim 3 gunde doguran azimli kizimiz diye hep takdir ettiler beni cok gururlandirdilar dogumhaneden 3 kisi ciktik ve berkes video cekti. Hayatimin en guxel en degerli gunuydu yine olsa yinr yaaprim hic korkmayin 😍
Gulhn Gebelikseruvenim35 maAllahh.darisi basimiza inSAllah vallada dogumdan korkuydm.okurken ble cesaret aldm.cokk teşekkür ederim 🙏🤲😊
tunamom1907 Gebelikseruvenim35 maşallahhh allah bağışlasın hayırlı olsun inşallah normal dgum banada nasip olur hiç agrım sancım yok pazar gnü khverengi bir akıntı geldi nişanmı blmiorm arada yine gelio doktora gtttim daha dgum yok bekle dedi 40+5 olduk bekliyorz bakalm
Seda_123 Gebelikseruvenim35 Şu normal doğumdan çok korkuyorum yaa aslında sezeryanın acısındanda korkuyorum ne yapıcam bilmiyorum 😥 Sırf sezeryan olurum belki diye özele gidiyorum istege bağlı sezeryan olur diye bi yandanda bırak seda normal olsun dayanırsın diyorum 🤷♀️
Hanifeakyol Gebelikseruvenim35 yaa ne güzel maşaallah size rabbim size bağışlasın bende 39+1 haftalık hamileyim haftaya 40 olacağım nasip olursa ve çok sabirsizim bebeğim gelse diye bakıyorum artık 42 yi bırakın 40 bile fazla geliyo çok sabirsizim🤦🏼♀️ siz 42 ye kadar nasıl beklediniz ne güzel
SusamNur Tebrik ederim rabbim sağlıcakla buyutmeyi nasip etsin bende 40+1 oldum ama ne sancı ne açılma var doktorum 41 e kadar bekleyelim dedi sizde açılma var mıydı öncesinde
bilnazo68o SusamNur banada dedi .bugun 40+1 olduk pazartrsiye kadar beklemek istiyor kendi sancilarim gelsin diye ://
Defnealinam Masallah cnm alkıslıyorum senın gıbı azımlı kadınları hemen pes etmeyenlerı 😂👍😊 mutluluklar
Buseekck Maşallah sana 👍🏻 Azminden ve cesaretinden dolayı seni tebrik ederim.Cesaret,acıya rağmen devam edebilmektir zaten sen bunu başarmışsıın Rabbim evladını sana bağışlasın 🙏🏻
Hayal1234 Seda_123 ben de aynı sizin gibi düşünüyorum. Normal doğuma hiç ama hiç cesaretim yok maalesef :/
Zeynep1678 Seda_123 normal doğum o kadar rahat ki eğer durumunuz sağlığınız el veriyorsa normal tercih edin derim ben ilkimi normal yaptım ve çok rahattı ertesi gün sapasağlam ayağa kalktım nasipse ikincimi de normal istiyorum bizde daha 11+4 günlüğüz
bett_012 Gebelikseruvenim35 maşallah canum Rabbim analı babalı büyütsün yavrunu . Senin gibi cesur olmayı Rabbim bizede Nasib eylesin ❤️❤️❤️
Deryacik dphnln Gebelikseruvenim35 hayırlı uğurlu olsun rabbim acısını göstermesin epidural fiyatları nedir
SemaAsya Gebelikseruvenim35 Hayırlı olsun. Allah güzel günler göstersin yavrunuzla, eşinizle inşallah. Hangi şehirde ve hangi hastanede doğum yaptınız acaba?