Arymy Loobeks aldım kardeşlerim de bundan kullanıyolar ve memnunlar. Satın alırken de satılan yerde diğerleri de vardı ama satıcı bunu önerdi.
Prettymomy Arymy bu markaya hiç bakmamıştım, araştırayım... birde Beurer diye bir marka var. Bu da alman markasıymış ve yüzey sıcaklığıda ölçüyormuş. Bunu duyan- alan-kullanan arkadaşlar varsa bu da bir fikir olabilir
Arymy Prettymomy loobex de oda sıcaklığı suyun sıcaklığını mama sıcaklı vb ölçüyor ayrıca hem kulak hem alından ölçüyor. Kullanışlı, ben henüz kullanmadım ama kardeşim denemişti doğru çıkıyo sonuçlar. Fiyatı da gayet ii
Prettymomy Kızlar bu arada weewell ateş ölçer için şikayet var da bir sürü şikayet dolu, bunuda şimdi gördüm🙄
Askkokuluyavrum Prettymomy wte220 aldim yengem ve görümcem Hemsire kesinlikle kulak içi al dediler en iyi sonucu kulak zarı cevresi veriyormuş onların önerisi ile aldim
BaharTabih SemaAsya SemaAsya daha doğum yapmadım😊😊 o yüzden kendimizde denedik bi sıkıntı çıkmadı herşeyi doğru ölçüyor memnunum canım
BaharTabih Prettymomy canım yaa ben wee well yazmışım ama kutunun üstünde wee baby yazıyor 131 koduda senin ilk postu açtığındaki ateş ölçerin aynısı