Cnsakf Güzellikler Özel Nisa Hastanesi hakkında bilgisi olan var mı? Doğum fiyatları, önerebileceğiniz normal doğumu destekleyen doktor falan. 7. Ayımdayım doğumumu orda yapmayı düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim 😘
Tucenur Cnsakf yenibosna özel nisa hastanesi ise kesinlikle tavsiye etmiyorum kontrolleri bile dogru düzgün değil doktorlar ilgisiz
Nurrrrr Cnsakf Canım sefaköye yakınsan medipol var muayene ücretleri 2 gün önce 70 tl olmuş doğumda sanırım 1500 ama ben 2 sene önce doğum yaptım 800 tl ödedim ve o zamam muyene 45 tlydi 🤷♀️
Busraoz Cnsakf Ben de oraya gidiyorum memnunum sadece biraz kalabalık oluyor. Doğum ücreti hakkında bir bilgim yok ama🤷🏻♀️
Gamzelianne1453 Cnsakf sefakoy rumeli hastanesi normal dogum 900 Tl sezeryan 1900 tl Nst 11 tl Yenidogan unitesi var 4 yil once dogum yaptim memnun kaldim tekrar Orada olucak 2. Sezerysn Nasipse
Anne6161amine Ben ilk 3 ay oraya gttm sonrasında degiştm doktorumu ve hastanemi safaya Semra hanıma gidiyrm. Nisa hastanesi normal dogum 2bin sezeryan dogumda 2. 500 lira
Slinn Anne6161amine bende 7 aya girdim nisaya gidiyordum semraya aldım randevuyu oraya başlamayı düşünüyorum memnun musunuz
Yenianneadayi2208 Anne6161amine fiyatlar nasıl bu kadar değişik olabiliyor.Atkadaşım Necla Ülkere gidiyor.muayne 65 ten 90 olmuş. Normal doğum 1500 Sezeryan 2650 Zorunlu sezeryan 3900 Epidural 750 olarak fiyat almış.Herkese farklı fiyat mı anlamadım 🙄 bana uzak olmasına rağmen gitmeyi düşündüğüm bir hastaneydi aslında
Edu Tucenur nereye gidiyorsunuz bende bir kere muayene için gittim pek elektirk alamadım hastaneden aşırı kalabalık ve beğenmedim şimdi hastane arayışındayım
gamzosgamzos Ben Derya Kanza Gül e gidiyorum cok ilgili bir doktor ve muayenesi kisa surmuyor istedigini rahatca sorabiliyorsun hatta sen sormadan o bilgilendiriyor sahsi numarasini veriyor bir sorun olursa ulasabiliyorsun yalniz biraz yogun bir doktor randevundan daha sonra girebiliyorsun genelde dogum ucretleri hakkinda suanlik bi bilgim yok
Cnsakf Nurrrrr sefaköye çok uzağım ama orayıda bir araştırayım ben mega medipole gidiyodum normalde ama herşeye para istiyorlar valla kafam çok karıştı
Anne6161amine Slinn ben memnunum tavsiye ederim sadece çok kalabalık oluyo sıra bekliyosun ama çok tutulan Bi doktor
Vera34 Ben ilk Doğumumu orada yaptım doktorum Mürvet hanımdı. Deneyimli işinde iyi fakat inanılmaz soğuk biriydi lafı ağzından cımbızla alıyorduk resmen. 1.5 yıl önce sezeryan yaptım 1.200 tl’ye muayene ücretide 65 tl di. Şuan ikinci bebeğime hamileyim ve başka yere gidiyorum ssvd yi denemek istiyorum İnşaAllah birde odalarıda bayağı küçüktü pek rahat edememiştim bu yüzden.
Edu Vera34 şuna muayene ücreti 120 olmuş yeni gittim mürüvvet hanıma pek elektrik alamadım kadından ilk gitmemdi
Anne6161amine Edu Safa hastanesi Semra Çapar hanıma gidiyorum canım 90 lira muayenesi buda kalabalık ama çok ilgili Bi doktor ablamda hamile idi Bi hafta önce Semra hanımda dogum yaptı çok memnunuz
Anne6161amine Edu Safa hastanesi Semra Çapar hanıma gidiyorum canım 90 lira muayenesi buda kalabalık ama çok ilgili Bi doktor ablamda hamile idi Bi hafta önce Semra hanımda dogum yaptı çok memnunuz
Anne6161amine Slinn hayır tek kişilik 2 tane yatak bile olsa ikinci hastayı almıyorlar tek kişilik ve büyüktü ablamın kaldığı oda
Anne6161amine Slinn hayır tek kişilik 2 tane yatak bile olsa ikinci hastayı almıyorlar tek kişilik ve büyüktü ablamın kaldığı oda
Sevdaoyku Gamzelianne1453 detaylı ultrason gar mi orada peki. Biraz anlarsanız acaba doğuma kadar başka doktora gidip doğum da değiştirmek mantıklı olur mu