Zumer Merhaba sevgili anne ve anne adayları . 20. Haftama giriş yapacağım ve tansiyonum çok düşüyor benim yerime başkası olsa dayanamaz hastaneye gider serum yerdi . Bir de 2,5 yaşında oğlum var . Bu tansiyon düşüklüğünün sebebi nedir ? Ve ne yapmam lazım ?
defne55 Zumer 7 aydır hiç yukselmedi tansiyonum sürekli 5lere kadar düşüyor doktorum sadece tuzlu ye dinlen dedi başka çaresi yok
Zeynep1080 Zumer bol limonlu su çok iyi geliyor Bende aynıyım 23.haftadayım çok düşmez oldu Bundan sonra yükleselmeye başlar ddi doktor Düşmesi normal ddi
gamzosgamzos Bende 22 haftaligim çok şükür Rabbime yeni yeni duzelmeye basladim tam anlamiyla hala degil tek basina disari hic cikamiyordum yemek bile yiyince bayginlik geciriyordum doktoruma soyledim yaoacak birsey yok dedi oyle idare ediyoruz bu iki uc gundur havalar daha sicak fark ettimde daha cok yasiyorum
Betulyavuz Bende aynıydım neler cektim . Tek hiçbiryere gidemez oldum şimdi geçti gibi ama elhamdulillah. Doktorum düşük olmasında sıkıntı yok çıkarsa sıkıntı demişti öyle cekmiştim bende .😏İnşAllah sizinde düzelir