semaozakdag Çok şükür Rabbime bugünleri gösterdi hep buraya normal dogum hikayemi yazayım diye hayaller kuruyordum kızlarr 🥰 39+6 da gelen gelene kadar benim canımı çıkaran minnoşum şuan karşımda uyuyor Allah’a ne kadar şükretsem az 🤲 bebeğimin suyu azaldığı için bu sabah 7 de yatış yaptık hastaneye gelirken hafif hafif sancılarım başlamıştı yol boyu Meryem suresini okudum çok dua ettim gelene kadar 🤲sonunda hastaneye geldik Bakırköy Acıbadem hastanesinde oldu doğumum ebe gelir gelmez açıklığıma baktı 1 cm idi o kadar umutsuzdum ki çünkü 4-5 gün öncesi muayenede 1 cm idi hiç açılma olmamıştı diye çok canım sıkkındı sonra nst bağlandı sancılarım sıklaşmaya başladı 1 saat sonra 2 cm oldu epidural için kan sayımıma baktılar ama yeterli gelmedi anestezi doktoru epidural yapamayacağını söyledi çok üzüldüm tamam açılmam da çok azdı baya moralim bozuldu sonra sancılarım devam etti 1 er saat arayla 1cm açılmalarım gerçekleşti 5 cm’den sonrası çok hızlı ilerledi ama her alttan baktıklarında canımdan can gidiyordu ebemizden de doktorumuzdan da Allah razı olsun çok sabırlı insanlar kendimde değildim bağırıp çağırıyordum resmen normalde çok sakin bir insanımdır ama bu acı başka masayı yumrukluyordum sancıdan Doğum sancısı adet sancısının 10 katı derlerdi de ne kadar olabilirki ya derdim gerçekten hiç de kolay değilmiş neyse son 2 alttan muayenede 8-9 cm olmuşsun dedi ebemiz ve birazdan hazırlan dogumhaneye alacağız dedi hızlıca dogumhaneye geçtik ve ıkınma tekniklerine başladık 2 kez kuvvetlice ıkındım ve o aglama sesiii dünyalara değer resmen karşımdaydı oğlusum hemen ten tene temas yaptı doktorum ve sonra kordon bağını kesti bebegımi alıp giydirdiler dogumhanede bi 25 dk falan daha kaldım 4 dikişim oldu ama öyle böyle bir rahatlama yok ben de tüm acılarım son buldu sonra güzelce temizlenip giyindirilip odama geçtim ve bebegımı getirdiler 12.53 de 3.325 gram ve 51 cm doğdu tekrar tekrar söylüyorum hastaneyi şiddetle tavsiye ediyorum ebeler de doktorlar da çalışanlar da mükemmel ilgileniyorlar Allah hepsinden razı olsun şuan sadece ara ara bel agrım oluyor o da çok normal dedi doktorumuz ne olursa olsun hiçbir zaman umudu yitirmemek gerektiğini gördüm Allahım hepinize sağlıcakla kucaklamayı nasip etsin biraz uzun oldu kusura bakmayın 🥰🥰💕💕🤲🤲😘😘🙈