Zynpnisa Uzun uzadıya yazmayacam bir prensesim oldu normal doğum beklerken 39+2 de dünyaya gözlerini spinal sezaryanla açtı galiba adı buydu belden uyuşturdular korktuğum gibi olmadı çok şükür sadece anestezi ilk defa aldığım için sarıldım bugün çok iyiyim kızımla bu gece ilgilendim 26/08/2019 da doğum oldu sanki 15 dakika gibi sürdü doğum müzikler eşliğinde ameliyat oldum çok keyifliydi kızım yanımda dokuz ay boyunca düşük ve erken doğum riski ile yaşadık rabbim onu bıze bağışladi çok şükür sıkıca tutunmuş bana 😍😍💪💪 sıkmayım sizi anlatacak çok şey var sorun anlatırım inşallaah darısı günü gelmiş bacilarima olsun korkmayın sakın doğumdan anlık bişey kucağıniza aldığınız an hiçbir şeyin önemi kalmıyor koca dünyada bir o var gibi oluyor rabbim evlatlarınıza icinde benim prensesimede sağlık sıhhat versin evlerinize huzur mutluluk versin inşallah 🥰🥰🥰
Kaderozy Zynpnisa gozun aydin canim.allah anali babali buyutsun banada dua et nisanim geldii sanci cekiyorum ve korkuyorum😣
Zynpnisa Kaderozy bebek doğum kanalına inmemis kafası rahme doğruymus ama yuksekteymis inmeye niyeti yok dedi doktor artık alalım dedi sezaryanla dedi canım