Leylaa76 Serpilsaltikalp rica ederim canım çok sevindim 😊 rabbim bizleri kötülüklerden korusun inşAllah
Leylaa76 Minicikkiz şimdi oluyor mu bilmiyorum canım ama dediğin mantıklı bana yapmamışlar bende mi şimdi yaptırsam..
Asyagizem Leylaa76 bende böyle birşey duydum. Üçüncü ismi göbek ismi olsun göbek ismini de aynen ve babadan başka kimse bilmesin derler hatta .
Snmm41 Leylaa76 3 isim olması şart değil iki de olabilir birini sadece anne babası bilmesi yeterli diye biliyorum
Kubra9595 Leylaa76 aynisini biz ilk kizima okuttuk adi hira nur esimin dedesi okudu ezani ona sadece kendinin bildigi isim koymasini istedik büyü tutmamasi icin
Aynur_polat Leylaa76 Allah razı olsun sizden keşke benimde daha önce haberim olsaydı inşallah bu bebeğime yaparım
Leylaa76 Aynur_polat Sizdende Allah razı olsun☺️ bence olabilir canım tekrar ezan okunup bi 2 inci veya 3 üncü isim kimsenin bilmediği okunabilir bence
Hzr_7714 Neden acaba ? diye merak edip okudum. Bir çok insana belki saçma gelebilir bu konular yalnız ben bu konuları yaşamış biri olarak söylüyorum çok mantıklı. Eşimle paylaştım ona da mantıklı geldi teşekkürler güzel bilgi için👍
Leylaa76 Hzr_7714 evet bende duyduğumda çok mantıklı bulmuştum ve bilmeyen çok kişi olduğu için bu kötülüklerin kimseye bulaşmasını istemem onun için mutlaka buraya yazmalıyım diye düşündüm
Deletedmom0071 Hzr_7714 nikahın şartı icap-kabul ve 2 şahittir. Amacı ise duyurulmasıdır yani isim bunlar olduktan sonra çok da önemli değil tehlikeye girecek bir durum söz konusu olamaz.