feyzatopsakal Serenica Benim yavaş yavaş başlıyo nazar değdirdim heralde sabah kalkınca biraz geşiyo sonra yok
Ozlemcakan BetlKurtToker bende duymadm 6+6 da geçen hafta cuma bu haftaya gidicem 7+6 oluyorum inşallah duyulur
Purplebliss Ozlemgln ayy hayırlı olsunn, dün biz de aynı şoku yaşadık. Tüp bebek bizimki. Tek embriyo transfer edildi ama bölünmüş tek yumurta ikizi olduklarını dün öğrendik. Sağlıkla kucaklarımıza alırız inşallah bebeklerimizi. Kaçıncı haftadasınız
Eminecamus Bebisaskina 4+5 midem bulanıyor ama kusmuyorum. Sol boşluğumda ve kasıklarımda inanılmaz ağrı var. Sizinde böyle mi ya korkuyorum bişey olacak diye
Bebisaskina Eminecamus bnde olmadi yani 6. Haftamda oldu 4.haftada degil.doktora gidin korkacagnza ultrasonda bkar
Ayseilker 6+4 haftalığım. , bulantı sadece bu sabah oldu . Belim ağrıyor bazen sap kaşığıma ağrı giriyor , göğüslerim çok hassas 😔
Ebruucum Mervot ilk bakıldığında 635 di. 4 gün sonra gittiğimde 3900 küsürdü. 4 -5 haftalık gibiydi o zamanlar. Suan 7 haftalığız.
Ozlemgln Purplebliss ben normal yollarla hamile kraldım 7+4 teyim nasıl bişi oldu ben anlamadım 6+3 ye kalp atışı bile duydum iki gün önce birden ikiz bunlar dendi insallah sağlıkları yerınde olsun sağlıkla gelsin seninde bebişlerin