Banu2626 Kızlar coraspin kullanan çok kişi var forumda. Coraspini doktor tavsiyesi ile mi aldınız yoksa pıhtılasmaya önlem olarak folik asitteki gibi kafamıza göre mi alıp içiyoruz ? Beni aydınlatır mısınız ?
Jasminixx Banu2626 benim kanamam vardı acile gittiğim doktor vermişti bi kaç kere kullandım ama sonra kendi doktoruma gidince bırakmamı söyledi içme dedi bende bıraktım şu an 12. Haftadayım
Beyzaelitas Banu2626 merhaba doktorumun önerissiyle kulanıyorum tek bana değil bütün gebelerimde kukanıyırum demişti ama tabiki doktora sormak lazım.
Bushuz Benim doktorum onerdi oyle aldim ama oncesinde dusugum vardi onu soyledim oyle verdi sonraki randevude sordugumda sen orasini karistirma dedi bana 😊😊😊
Banu2626 Bushuz benimde ilk bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum. Şuan 2. Gebeliğim doktor birşey demedi ama kendim alıp kullansam mı diye düşünüyorum
SedaveSusam Banu2626 canım bende senin gibi oldum doktorum bana zararı yok faydası tartışılır dedi hem coraspirin hemde progestan verdi
SedaveSusam Banu2626 hayır yok ilkindede düşmedi karnımda kalbi durdu kürtaj oldum şuanda da çok şükür yok doktor tehlikede yok sadece önlem amaçlı dedi 6+1 şuanda