Dilaraozturk Merhaba . Ben dun hastaneye gttim ve kan verdim beta hcg degerim 905 çıktı ama bazilari yukselmesi icin baktirman gerekiyo diyorlar saglik ocagina gidip yarin yukselmiş mi diye kan versem ni yoksa 9 eylule randevu aldım özele o günü mü beklesem bilemedim .
Annehayali33 Dilaraozturk canım bence yarinda yaptir yükselmismi diye daha zamaninda varmis hayirli olsun cnm💕💕
Lale00 Dilaraozturk bence bida kan verme direk doktora git ben ilk ogrendigimde senden daha dusuktu betam doktora gittim sonra hemen
Turkolog Dilaraozturk ben bi kimyasal gebelik geçirdim sonrakinde 2 gün arayla kan testi verdim 3 kere sırf kendi merakımdan 😁 iki kartı ve üstü artıyorsa normal bence bir ver yarın kafan rahat olsun
2202020 Dilaraozturk 2 gün arayla aynı saatlerde verebilirsin düzenli artış oluyomu diye ama bekle bence zaten artsada artmasada kese görünsede bekliceksin ☺️ İlk erken öğrenmek sabır işi zaman duruyo resmen
dryttk Dilaraozturk yaptırma hiç boşuna randevunu almışsın değerinde düşük değil folik asit başlamayı unutma hayırlı olsun :)
Dilaraozturk Aklmda kalacagina gittim aile hekimine sordum değerlerimide gosterdim cok iyi dedi kan almamiza gerek yok dedi içim rhaatladi 9 eylülü beklicez artık 😊