BeyzaKayaa Aslında ima ettiğim bu. Çünkü emsey hastanesinde başka bir doktora gidiyorum fakat fazla donuk, sorduğum sorulara cevap veriyor ama fazla yoğun. Yoğun olduğunu hissettiriyor. Mesela yaşadığım bir olayı anlatayım: kontrol randevumda
şöyle söyledim; folik asit kullanmaya devam etmeli miyim?
Şöyle cevap verdi; (dalga geçer gibi bir uslup ile) bence kullanma ama sen bilirsin maalesefki gebelerimiz çok fazla takviye vitamin vs içtiğinde iyi bir şey yaptıklarını sanıyorlar ama öyle değil. (Sonrada gülüyo)
Bende dedimki; benim ilk gebeliğim ve çevremde ailemde gebe tanıdığım olmadı. Ben benim için gerekli olan en doğru bilgiyi sizden alacağım, o yüzden soruyorum. İnternette filtre olmadığı için herkes aklına eseni yazdığı için ben internete güvenmiyorum dedim.
Sürekli oflar puflar modda, rahatsız hissettirdi. Ben heyecanlıyım mutluyum bebeğim olacak diye ama karşıdaki doktorun modu enerjisi düşük oldukça bana yansıyor. Biz bekliyoruzki randevumuza gidelim yavrumuzu görelim bilgi alalım. Sadece ultrasona bakıyor, sonra o günkü ultrasonu anlatıyor. Şunları şunları yapmalısın, şunları yapmamalısın hiç yok. Bir garip geldi, ve değiştirmeye karar verdim. Canan Torun Yılmaza randevu alacağım. İnşallah memnun kalırım....