Tugceokan Kızlar merhaba hamileliğimin 4. Ve 5. Haftası arasındayım yani 5 sayılır bugün 2 damla kan geldi ve devamı olmadı cok korktum sebebi nedir sizce normal mi veya yerleşme kanı olabilir mi
Demirleblebi Tugceokan kahverengi leke gibiyse endişelenecek bir şey yok. Ama kırmızı akışkan kan gibiyse doktoruna bir görünmende fayda var.
Busra5341 Hamilelikte kanama normal bir durum değil canim herşey olabilir . doktora gorunmelisin bence ona gore tedavi uygular
marvettu Yeni öğrendiğin haftandasın yani, adet gecikmenim yeni yeni oldugu günlerdesin degil mi? Cok yüksek ihtimal yerleşme kanaması 😊hiç telaş yapmana gerek yok bende de tam o zamanlar olmuştu dediğin gibi bir iki damla kan
Sahtemelek Benimde 8 haftalıkken çamaşırıma damla şeklinde gelmişti önemsememiştim ertesi gün akşama doğru kanım çok fazla gelmeye basladı ve hemen doktora gittim hastaneye yatırdılar serum iğne derken o şekilde durdu kesinlikle doktora git
Tugceokan Sahtemelek benim de yoğunlaştı gittim iğne verdi birisini hemen vuruldum digerini de Pazar günü vurulmamı söyledi inşallah bi problem olmaz 😕
Sahtemelek Tugceokan ben aynı gün proluton depot ve progestan iğnesini vurulmuştum bi günde hastanede yatmıştım geçmişti inşallah seninde geçer 🙏