elifincennetkusu Zagrozunannesi sana diyiyim sakın yemeden kesiyim deme sonucta hamilesiniz. Sonra bebeğimin kilosu düşük falan diye üzülürsünüz ayrıca diğer haftalarda az alırsın kilo 😽 üzülme ❤ emin ol bana son haftalardayken en son düşüneceğin şey kilo olacak ☺☺☺☺💖
Aslihan Zagrozunannesi Bende 2 ayda toplam 8 kilo aldım doktorum şeker den suphelindı şeker yüklemesi yaptık fakat sonuçlar temiz çıktı nasıl aldım o kadar kiloyu bende bilmiyorum 😂
Zagrozunannesi Ozlemr 22 yim canım 🤗 2 hafta da bu kadar kilo bence çok fazla ama doktor 👨⚕️ normal diyo anlamadım yani
Zagrozunannesi elifincennetkusu 😁yok ben kilosunda degılım ben almim de bebek alsın ama bu kadar kısa bi süre de fazla diye düşünüyorum 🤔
Plndlgn Zagrozunannesi normal canım bende 1 ayda mesela birden 4 kilo almışım bebeğin çabuk geliştiği dönem bebek kilosu suyu filan olur bende sordum doktora 1 ayda birden fazla geldi dedim o hafta aralığında normal gayet iyi gidiyorsun dedi
Asrinbaby Zagrozunannesi bende sendenim cnm 😂 artik tartı goresim yok 19 hafta 7 kilo aldım şokkk ki ben zayıflıktan afrikalılar gibiydum boyum uzun çünkü ama yine de psikolojim bozuldu 😣 geri kalan aylarda da çok alırsam kapıdan sığmam artik
Betul Zagrozunannesi canm ben ilk gebeligimde 5 haftalık ken felan 2 hafta 7 kilo almıştım bebeğim kalp atışı oluşmadı aldılar benimki daha küçükken benim aldığım kiloyu düsun yani
Zagrozunannesi Asrinbaby 😁😁biz alamayalım da bebek alsın sorun yok benim için eşim dalga geçmese daha ıyı olucak da😁😁