Nazliii35 İyi akşamlarr arkadaşlar ben bebek doğmadan bezleri stoklamak istiyorum sizce kaç paket yeni doğan almalıyım
Rapunzel2019 Nazliii35 Bez stoklamak çok riskli. Belki o bezden memnun kalmayacaksınız , ya da bebeğinize yaramayacak.
feyzaa34 Nazliii35 bana pek mantikli gelmiyor arkadasimin bebegini prima pişik yapmisti ama bim bezi cok iyi gelmisti bebegin totosu hangi bezi sever bilemiyoruz bu yuzden stoklamasaniz daha iyi😗
Fasulyem22 Nazliii35 zaten adım başı market var bir paket alıp denemek lazım pişik yapıyormuş bazilari
Mucizemsinseenn Nazliii35 bence stoklamayin her bez her bebeğe yaramıyor deneyip ona göre alirsiniz ama yine de fazla alip stoklamayin bı anda numarası küçük gelebiliyor hiç gerek yok her yer market zaten
abcd1234 Rapunzel2019 haklısın, belki bebekte pişik yapacak.belki sürekli sızdıracak.bence bezdense yenidoğan ıslak bez stokla, 4 yaşında kızım, hala kullanırız evde,çantada, arabada😊
Deletedmom133 Nazliii35 bence boşuna stoklama hata edersin çünkü bez deneyerek öğrenilen birşey bende sleepy ile başladım yaramadı paket bitince molfixe geçtim
Nazliii35 Evet bende pişikten korkuyorum ama eşim tutturdu prima alcaz kullancaz en iyisi o diye ne dediysem anlatamıyorum 😣