Rapunzel2019 Omerasafanne kızımda dalan roxy matik almıştım. Yine aynı şekilde aldım yumuşatıcı kullanmıyorum.
Deletedmom2224 Omerasafanne ilk bebegimde yumuşatıcı kullanmadım sadece dalan roxy kullandım memnun kaldım bunda da öyle yapacağım 😊
Kirmiziigelin Omerasafanne ben deterjan olarak minoris aldım (sıvı) yumusatıcı kullanma taraftarı değilim
Yasmin26 Omerasafanne ben zeytin yaglı sabun tozu kullanıyorum suan , ek gıdaya basladıgım zaman ariel sıvı deterjana gecicem lekeler olur diye , yumusatıcı olarakta uni baby kullanıyorum :)
Ebruili Yumuşatıcı kullanmanın bebekler için doğru tercih olmadığını söyleyebilirim. Yaptığım araştırmalar doğrultusunda kesinlikle roxy ürünlerini alacağım
Yesimeliz Ben sivi deterjan tercih edicem daha almadim. Yumusatici kullanmayi dusunmuyorum. Dalin yada unobaby yeterli bence
Loya06 Bebeklerinizin çamaşırlarına deterjan kıllanmayın kızlar be kadar iyi olursa oda biraz kımyasal içeriyo çocukların cildi çok hassas heleki yumuşatıcılar doktorlar artk gerçek bryaz sabun tozunu öneriyo ve leke çıkarmada çok iyi