Nurrr1604 4 gün önce nişanım geldi ama sancım fazla yok dün gece cok siddetliydi ama geçti bugünde gün içerisinde biraz oldu ama başka bişey yok ve kanamam 4 gündür sürüyor kücük ceviz büyüklüğünde 😢😢
Dudus Nurrr1604 burda okuduklarıma göre kanaman varsa doktora git canım nişan gelince 2 günede başlarmış 1 haftayada başlarmış ama kan geliyorsa git riske atma bebeğini çok geçmiş olsun
Nurcan222 Nurrr1604 normalde.nisan varsa dogum baslar senin baska birsey olabilir nisan oyle surekli kanayan birsey degildir acil doktora git
Nurcan222 Nurrr1604 normalde.nisan varsa dogum baslar senin baska birsey olabilir nisan oyle surekli kanayan birsey degildir acil doktora git
Nurrr1604 Dudus canım kanamamın ilk oldgu gece sabaha karsı gittim acile acılman yok dedi nst de de sancı cıkmadı kanama da normal dedi koyu renkte geliyor doğuma kadarda sürebilir normal dedi doktor
Nurrr1604 Nurcan222 canım kanamamın ilk oldgu gece sabaha karsı gittim acılman yok dedi kanama da normal dedi koyu renkte geliyor doğuma kadarda sürebilir normal dedi doktor
Nurrr1604 Dudus bebişim iyi cok sükür suyu falan da kilosu da ama neden böyle oldu anlamadım yarin gittiğimde öğrenicem allahın izni ile Allah razı olsun canim amin inşallah