Marayy Özelde tek amh için 450 TL istendi çok fazla geldi nerde baktırabilirim ücretleri nedir İzmir devlet hastanesinde baktıran varmı yardımcı olursanız sevinirim
Bilgeeferhat Marayy Yeşilyurt ve tepecik araştırma hastanesi belki oralarda yapılıyordur telefondan öğrenebilirsiniz üniversite hastaneleri de bu tarz şeylerde ücret alıyor diye biliyorum
Bsrozdmr1305 Marayy araştırma hastanesiydi benim gitiiğim o şekilde bi gidip doktora sorabilirsin ben özel doktora gidiliyordum doktorum istedi yapabilir misiniz dedim Allah razı olsun yaptı😌
Tobe Bulunduğunuz ilin eğitim araştırma hastanelerinin kadın hastalıkları bölümünden randevu alıp yaptırabilirsiniz. Ben İstanbulda bi eğitim araştırma hastanesinde yaptırdım ücretsiz.
Yesimeliz Marayy egede yapiliyor alsancaktaki labaratuarlarda yapiliyor ucretleri de 100,-150, okadar.
Marayy 2202020 hayır yanlışınız var devler hastanesi yapmıyor siz nerenin devlet hastanesinden bahsediyorsunuz
2202020 Marayy İstanbul’da yaptırdım ben eğitim araştırmada değildi sonucu 15 güne çıkmıştı smear memeografi amh fsh kemik ölçümü hepsini gebelik öncesi yapmıştım amh dusukluğu vardı
ozguk Marayy şehir farketmez herhangi bir devlete gidin yapıyor halk sağlığı yapmaz ama devlet yapıyor