Busrakaan3008 Kızlar merhaba 15 haftalığım.Doktorum Devit-3 Decavit ve ferro sanol verdi.Ancak ben bunları içemiyorum 1 gün içsem 3 gün ara veriyorum midem almıyo:( böyle olupta kullanamayan oldu mu acaba yarın kontrolüm var doktoruma danışıcam sizdende görüşlerinizi almak istedim
Nazliii35 Busrakaan3008 ferroyu bende kullanıyorum. Başladığım 2 gün gece 5 dakika bile uyuyamadım bulantıdan ama kullandıkça alıştım şimdi günde iki kere kullanıyorum hiç bir yan etkisi yok şuan
Badevehande Malesef depolanan şeyler değil hergün içmelisiniz. Eğer ağır gelirse doktorun ilaçları değiştirsin
Medine_1992 Canım bende ülser olmasına ragmen kullandığım vitamin hapı hiç dokunmadı doktoruna sor istersen adı femix omega içinde bir çok vitamin ve minarel var
Busrakaan3008 Medine_1992 Medine_1992 ne güzel çok şanslısınız maşallah bunuda sorayım o zaman teşekkür ederim canım :)
Busrakaan3008 Nazliii35 bende günde 1 kere kullanıyorum insallah bende alısırım öyle teşekkür ederim canım 🙏
Medine_1992 Busrakaan3008 aynen canım sor ilaç yutmakta zorlanıyordum ama bebiş için bol su ile bir hamlede yutuyorm 💞😁