Humakusu Minikkalbimm allah yardımcın olsun canım kolay sağlıklı doğumlar nasip etsin rabbim doğurduğunu da duyarız inşallah 🙏🏻 Sende bizlere dua et
Oglusum2019 Minikkalbimm Allah bir nefesde kurtulmayı nasip etsin❤️ Sağlikla gelsin evladiniz inşAllah
Seherr Minikkalbimm sağlıkla al kucağına canım bizimde gözümüz yollarda dua et biran önce gelsin bizimkilerde 😇❤️❤️
Minikkalbimm Seherr insallah benim kadar beklemeyin 41+3 bugun hala gelesi yoktu da dun ebe aciklik bakar gibi bisey yapti o yuzden geldi bugun suyum diye dusunuyorum
Elena3838 Minikkalbimm Allah yardimcin olsun ama sakin sanci gelince bagirma ikin disini sık tabi ebe ve doktorun dedikten sonra
Minikkalbimm Elena3838 sancim cok az daha oyle dediler yani sabah bese kadar beklicez gelmezse alcaz doguma dediler sanirim sezeryzna cevirecekler gelmezse umarim gelir kendiliginden
Minnakmom Minikkalbimm Allah sağlıkla kurtarsın hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza almak nasip olsun ❤️
Fenci Minikkalbimm hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin Allah'ım inşallah canım bizede dua et 🤲😊
Minikkalbimm Fenci insallah hepimiz sag salim dogumumuzu yapalim sancim cok az daha acilmam ilerlemiyor lutfen dua Arkadaşlarim 🙏
Minedemir15 Minikkalbimm öncelikle Allah yardımcın olsun cnm rabbim bi avazda kurtarsın sağ salim de nie hemen sezeryan bn 24 saat sancı çektim anca doğurdum görümcemde 2 gün sancı çekti doğurmayınca anca sezeryana aldılar
Eslina Minedemir15 canım onun suyu gelmiş 3 saatten fazla tutamazlar bebek susz kalır ölür açılması yoksa mecburen sezeryana alırlar eğer suyu gelmeseydi 24 saatte sürse beklerdi doktorlar
Minikkalbimm Minedemir15 suyum geldigi icin en fazla 24 saat bekleniyormus yoksa bebek icin tehlikeliymis bakalim hayirlisi artik duan icinde Allah razi olsun insallah 🙏