Eslina Ozlemosman bende 27 haftalığım şuan bir azalma yok. Hala çok hereketli bu konuyla alakalı bir fikrim yok canım
Slinn Ozlemosman var canım benimki de öyle önceki günlerindeki gibi sert tekme atmıyor ama varlığını da hissettiriyor yine. Sık sık uyuyorlarmış o yüzdenmiş bide büyüyorlar artık. Geceleri oynuyo daha çok benimki
Ozgemlym Ozlemosman benimde aynı canım genelde yemek yedikten sonra hareket ediyor sert tekmeler yerini çoğunlukla karnımda gezinmelere dönmelere bıraktı arada bir sert tekme atıyor
yorumcuanneniz Ozlemosman valla bende cok korkuyorum doktora gittim ters olduğu icin hissedemiyor olabilirsin dedi ama bu kadar insanın bebegide mi ters 🙄
Slinn Ozlemosman canım hiç hissetmiyosan için rahat etsin diye doktora git bence ya da sağlık ocağına git sabah kalbini dinletsinler. Ama lekelenme veya kanama gelmediği sürece korkmayın 30 haftaya kadar harekwtlernde düzen olmaz diyorlar 🤷🏼♀️
Ozlemosman Hisesediyorum ama fazla degil eskisi gibi ama insallah biseyi yoktur herhangi bir sorunu yoktu en son gittigimde