Yesimgcl Detaylı ultrason çektirmem gerekiyormuş doktorumun önerdiği yer çok pahalı özellikle perinatoloji uzmanı olması gerekiyormuş istanbul avrupa yakasında böyle yaptıranınız oldu mu devlet hastanesi özel hastane fark etmez ama çok uçuk fiyat olmasın lütfen yardım edin 😕
online_mom Yesimgcl kosuyolu medipolde var.belki avrupa yakasındakı medıpollerdede vardır.ınt arastırın ıstersenız.
Ssedaxx Yesimgcl Esenyurt kıraçta yenihayat tıp merkezi var 350 olmalıydı bazı günler geliyor Aytaç bey mükemmel bi insan 1 saat inceledi ve rahim ağzı kısalığımı bile o farketti
Mevre Yesimgcl Bağcılar medipol de çektirdim ikili test ile birlikte 300 tl vermiştim 4 ay önce doktor cok iyiydi bence bir görüş
Esrabayrakdar Yesimgcl doktorunuzun önerdiği yer ne kadar fiyat verdi bilmiyorum ama ben bu gebeliğimdede bi öncekindede aynı perinatoloğa gittim 550TL idi
online_mom Yesimgcl kosuyolu 680 tl. Dıger medıpollerı bılmıyorum.zaten gorunteleme merkezlerınde genelde radyolojı oluyor.benım hastanemdede radyolojı doktoru cekıyormus.bu yuzden medıpolde cektırıcem.doktoru cok ıyı cok ılgılıymıs 🙏🥰
asyamomm Osman özyurt'a gittim ben şişlide yeri 450tlydi fiyatı. Başka yerlere sorduğumda 600den aşağı fiyat veren yoktu nerdeyse
Yesimgcl Dilekk123 burda perinatoloji uzmanımı bakıyor yoksa radyoloji mi özellikle perinatoloji olucak dedi çünkü
Yesimgcl Mevre bağcılar medipol ile görüştüm perinatolog doktorları mevcut evet ama 690₺ sana acaba radyolojimi çekim yaptı
YeterK nalan28_ Kanuniye randevu bulması çok zor sanırım. Aşırı kalabalık. Bide riskli gebelere bakıyoruz dediklerini duymuştum.
Akademisyenanne Nilveannesi10 Ebru hanimin soyadi Davutoglu diye biliyorum ben. Gecen hafta detayli ultrasonumuzu yapti😊
nalan28_ YeterK evet riskli gebelere ben de ona gidiyorum ama perinatolog sordun diye söyledim detaylı usg yapıyordur bence sormak lazım