Zeynep472165 Benmle yaklaşık aynı zamanlarda olan hanımlar karşılaştıralım nasıl gidio son demler günlerimiz bitene kadar bakalım kim önce dogurcak vs..
Hllswm Zeynep472165 ben 34+2yim dün kontrole gttim hersey normal cıktı haftasıyla uyumlu dedi nst de sancı cıkmadı bugün karnım bi garip.. Bebek tek tarafa dayanıyo.. Arkasını mı döndü naptı bi rahatsızlık var karnımda
espalp Zeynep472165 34+5’iz 🙏🏻 Belim ve sırtım çok ağrıyor dünden beri. Göbeğimden mutfakta işlenirken zorlanıyorum o tetikliyor belimi sırtımı. Sıcakta uyumak zor bi de🤦🏼♀️ Dayanma gücü inşallah hepimize🙏🏻
Denizyadaaras Zeynep472165 34+1 iz bizde 33 hafta 2 gunlukken 2.200 gr. 44 cm di. Bu hafta asiri terliyorum geceleri rahat uyuyamiyorum hic 😯 persembe gunu nst icin cagirdi benide
Zeynep472165 Hllswm doğum pozisyonuna girmiş mi peki kilosu falan nasıldı bende haftaya tekrar gitcem kontrole
Handan0101 Hllswm bendede oluyor o canım 33+1 im biyere yığılıp kalıyor bende bu yuzden doktora gittim nstye girdirdiler bise cikmadi olabilir dedi enfeksiyondanda kaynaklı olabiliyomus
Denizyadaaras Sizde sabirsiz misiniz benim gibi ? Dogsun istiyorum biran once 😍 cantalariniz falan hazir mi ?
Zeynep472165 Hllswm ben çok az aldim gebelik şekeri var diyet yapiorm 3 4 kilo almam sadece ama sizin de kilo aliminiz iyi ama
R_abia Zeynep472165 34+3 üm bende 😁 Günlerim ful yatmakla geçiyor erken doğum riskim var yaklaşık 3 aydır serklajlıyım 2 hafta daha dayanırsa inşallah sonra doğmasını beklicez 😁
Denizyadaaras [url=https://hizliresim.com/4p9LJq][img]https://i.hizliresim.com/4p9LJq.jpg[/img][/url] Bi bakın bakalim teyzeler alninda boyle birsey cikmis ultrasonda eve geldigimde farkettim icime kurt dustu doktor herhangi bisey soylemedi ama
Zeynep472165 Denizyadaaras oradayken farketmediniz mi fotolarda yaniltmaca oluyor ultrason çekimlerinde bazen
Meltemasya2019 Denizyadaaras canım ultrasondan kaynaklı bisey o benimde kuzenimin böyleydi burnunda ben var gibi çıkmıştı o sormuş doktorda ultrasondan kaynaklı demis
R_abia Denizyadaaras ultrasından kaynaklı bence çünkü sol tatafıda buruş buruş gibi mesela tam çıkmamış yani ultrasonla alakalıdır ☺️