Sevgimom1 Buryus zaten kilo etken dediklerinde allah günah yazmasın ama yolda çok kilolu bi bayan ve kucağında bebek görünce direk bu çok şişman ama çocuğu olmuş diye söylenirdim kendi kendime yani o derece psikolojik etkileniyor insan
NurGrlek Sevgimom1 kizimda 77 kiloydum hamile kaldım oğlumda 80 kiloydum hamile kaldım boyunda 163 yumurta kaliten iyiyse Allah nasip ederse neden hamile kalamayasin benim adet duzensizligimde vardi
Sevgimom1 NurGrlek allah nasip ederse olur inşallah 🙏😊 allah bağışlasın evlatlarımızı sağlıkla büyütün
38Prens38 Sevgimom1 o zaman hiç faydasını görnez canım eşimde en başta öyle yaptı doktor gelişne yok dedi bebegimizde tutmadı sonra dikkat etti hem bebek tuttu hemde canlandı
38Prens38 Tgba5656_ evet yaa bide psikolojik olarak baskı altında kalıyoruz bide moralimizin yüksek olması gerekiyo hadı olsun bakalım nasıl olacaksa
38Prens38 Sevgimom1 bizim insanlarımız ne olursa olsun doktor dahi dese kendileri profosör ler ya kendi dedikleri dogru olur
Islim123 Sevgimom1 kişiden kişiye değişir canım ben 98 iken hic kalamadm çok uğraştım 14 kilo verince ke deliğinden oldu
Sevgi_marvel01 Sevgimom1 aynı boy ve kilodayız önüne gelen öyle diyor ama tamam kısmen doğru olsa da kesinlikle kesin değil.Şuan 16. Haftamdayım kilom 81 oldu.Rabbim tez zaman da duanı kabul etsin 🙏🏻🙏🏻
busraanneoluyor Sevgimom1 Rabbim bilir en dogru zamanı bekle sadece dua et ve esinle bebek yapmaya diye gitmeyin odaya siz istediginiz icin gidin o an ki ten uyuşması ve kan akısı bile önemli
Sevgimom1 busraanneoluyor psikolojik olarak direk aklına bebek geliyor ona odaklaniyorsun evet takmamak gerekiyormus rahat olmak gerekirmis
busraanneoluyor Sevgimom1 Rabbim bilir en dogru zamanı bekle sadece dua et ve esinle bebek yapmaya diye gitmeyin odaya siz istediginiz icin gidin o an ki ten uyuşması ve kan akısı bile önemli