Sevinc93 Merhaba arkadaşlar, bugün 37. Haftama girdim, doktor ultrasonda bebeğimin kafasının 4 hafta önde gittiğini ve normal doğumun benim için zor olacağını söyledi. Ama yine de 38.haftada bi çatı müayinesi yapalım dedi. Eğer çatın üçgen formundaysa yüzde elli şansımız olur, diğilse şansımız yüzde 15e kadar düşüyor dedi. Ben doğura bilme şansımın yüzde 50 olmasını bile az buldum, bebeğimi riske atmak istemem. Siz ne düşünüyorsunuz? Direk sezeryan kararı vermelimiyim? Aranızda böyle olup normal doğum yapan varmı acaba?
Gizemciim Sevinc93 risk degil de senin çok zorlanmaman bebeğin de sağliği icin sezaryen derim. normal dogurana saygim var ama ben yapamam baştan soyledim doktora da :))
haklisinesracim Sevinc93 benim bebeğimin de kafası iri doktor istediği kadar iri olsun normal doğuma engel değil çatın 5 kiloyu bile rahat rahat dogurursun dedi. Çatıya bakmadan neyin yüzde ellisiymis o. Devlet hastanesi mi özel hastane mi bu. Ozellere zerre güvenim kalmadı da yaşadıklarından dolayı merak ettim.
Rabia2019 Sevinc93 canım ama şunu söyleyeyim, bi tanıdığımın bebeğine de kafası büyük dedi doktor, normal Doğum oldu ama kız 24 saat sancı çekti ve çok fazla kesi ve dikişi var, çocuğun kafası gerçekten büyük
Sevinc93 Rabia2019 genetik birşey dedi, ola biliyormuş, önemli olan sıvı birikintisi falan yokmuş, oyüzden genetik faktör dedi
Eceyavuz Sevinc93 bende sıvı birikintisi var dün söyledi doktor sıvı birikintisi hakkında bir bilgin var mi doktorum endiselendirmek istemiyorum 2 hafta sonra kontrole geldiğinde konuşuruz dedi
Ezgi60 Benim de bebeğim 3 hafta önden gidiyor. Henüz 32 haftalığız. Normal istiyorum ama bakalım doktor ne diyecek.
Sevinc93 haklisinesracim ben azerbaycanda yaşıyorum canım, özel hastanede doktorum söyledi, aslında burada çok iyi bilinen doktorlardan biri. Bilemedim ben de