Selufkaa Hanımlar 30 haftalık hamileyim son 1 2 haftadır aşırı meme cevresi kaşıntısı var sütyenden mi diye düşünüyorum 🤔 sizde de oldu mu acaba ? Memelerin çatlama ihtimalinden değildir insallah
Hll Selufkaa 28 haftalgm o gögüslerimi yırtacağım resmen kaşımaktan☺️Büyüdügü icin kasınıyor diye düsünüyorum ama bilmiyorum ki.
35ebruada Selufkaa Benden de bir okadar çok kötü bi durum kendimi bitli gibi hissetmeye başladım sürekli kaşınıyor kaşıdıkça acıyor iç çamaşırı giymek istemiyorum o yüzden galiba büyüdükleri için ☺️
Happy12 Selufkaa göğüslerinizn kaşınması çatlama olacagından canım fazla kaşıma ve kuru kalmasın nemlendirici vazelin kullanabilirsiniz
Selufkaa Hll benim sütyenlerim sıkmaya başlamıştı dedim emzirme sütyeni takayım azalır belki kaşıntısı diye ama ona rağmen hala devam ediyor 🤔 sanırım dediğiniz gibi büyüdükleri icin ☺️
Selufkaa 35ebruada sütyen giymekten korkuyorum artık acıyacak kaşınacak diye :) büyüsünler de çatlamasınlar ☺️
35ebruada Selufkaa Malesef büyük bir sıkıntı yazında etkisi var haliyle terliyoruz çok zor oluyor giymeden de olmuyor bi an önce bu dertten kurtuluruz inşallah 🙏🏼☺️Çatlaklar kaçınılmaz malesef ☺️
glslnnb Benim uçları hafif kaşınıyor ama son 2 gündür özellikle sol göğsümün dış tarafına ara ara bir agrı saplanıyor acıyla karışık. 8-4üm bu arada normal mi bu dönemlerde bilemedim 🙄
Sare01 Lütfen kaşımayın bol bol nemlendirin göğüslerim inanılmaz derecede sızladı ve kaşındı ve ne yazık ki ilk haftalarda çatladı şuan inanılmaz derecede çatlağım var eşim ve ben çok mutluyuz bu yüzden problem yapmıyoruz bebek için herşeyi normal karşılıyoruz yinede bir bayan için zor bir durum psikolojik olarak çok çok hazır olmak lazım gerçekten anne olmak hiç kolay değil ☺️
Selufkaa Sare01 göğüslerim küçükler çok da büyümedi aslında o yüzden çatlamaz diye düşünüyordum ama siz böyle deyince daha da nemlendireyim en iyisi ☺️🤔
glslnnb Selufkaa haftaya çarşamba doktora gideceğim o zamana kadar takacaktım kafama içimi rahatlattın sağolasın 🙏🏼