Sermec Kızlar 9 haftalık hamıleyım ve hamılılgın basından beri maden suyu içiyorum faydalı dıye ama tadını pek sevmiyorum limon sıkıyorum içine etkisi gitmiyordur dimi öyle
Selambengeldim Sermec bende öyle içiyorum hatta biraz da tuz atıyorum. Bence etkisi gitmiyordur aksine daha faydalı olduğunu düşünüyorum 😊
Humakusu Sermec ben limonata ile karıştırıyorum sade hali ile de içebiliyorum ama bazen farklı bir tat olsun diye limonata ile karıştırıyorum
Deletedmom3 Sermec hicbirsey olmaz tansiyon problemin yoksa afiyet olsun yeter ki hazır limonlu olmasın
Sermec Elfss sevındım tadı limonsuz cok kötü çünkü bende sonuna kadar içmeyi düşünüyorum hem içinde kalsiyum hem magnezyum varmış ve bebeğe kilo aldırıyormuş 🙂
yorumcuanneniz Sermec bebege kilo aldırdığını düşünmüyorum çünkü bende 26 haftaligim bebegim hala sınırlarda kilosu 🙄🤔🤦♀️
Sermec yorumcuanneniz orasını BIlmıyorum gercekten canım ben sadece kilo aldırdıgını duydum yanlışta duymuş alabilirim ama faydalı dıye içiyorum
Selambengeldim yorumcuanneniz aynen bebeğe kilo aldırdığını duymadım ama bebeğin gazsız olmasını sağlıyormuş
yorumcuanneniz Sermec kiloyu muz ve kaşar yapar canım aklında bulunsun birde nesquik var ya toz olan inanmadim basta ama deneyince aldırdı benimkine tavsiye ederim 🤗 Rabbim sag salim kucağına almayı nasip etsin insallah
sevgilihayyam Günde 1 den fazladan içilmez yalnız ;) Limon sıkabilirsin. Fazla tuz sıkıntı tansiyon için. 😘
Sermec Humakusu teşekkür ederim canım bır kac kere sade içmeyi denedim de biraz tuhaf oldum ondan biraz limon sıktım içine 🙂
Tazeanne0134 Sermec yok kuzum bişe olmaz dur hatırlattın bende içeyim ama meyveli olanlardan içme kuzum