Filiz_38 En belirgin belirtiler neler oldu sizlerde ? 🙈🤔 Benim bir kızım var ikinci hamileliğim kızıma göre daha farklı ilerliyor?
Duuyguum Filiz_38 ben üç ay bulantı tiksinti yaşadım ara ara sivilcelerim çıktı koca koca bide karın sancım vardı hala arada oluyor
Zeynpaysimannesi Filiz_38 benimde ilkim kız 2. Si erkek , ilkine göre mide bulantım oldu , ilkinde tatlı isminden bile tiksinirken 2. De aşırı derece de tatlı aşerdim, göbek şeklim daha sivri
Ayse_Gul Filiz_38 27 haftalığım ilk hamileliğim başından beri kusmam , ağrılarım , aşermelerim falan hiçbir şekilde olmadı hatta göbeğim bile yok tekmelemese hamile olduğumu unutucam 😅😅
Fatma1663 Benim ilki erkekti buda erkek ama iki hamileliğimde birbirine hiç benzemiyor. İlkinde haftada 2 gün garanti hastanedeydim sürekli istifra ediyordum sancılarım çoktu. Serum ve vitamin takviyesi yapıyorlardı. Bunda ise midem bulanmıyor gayet iyiyim bir sorunum yok. Demem o ki hiçbir hamilelik birbirine benzemiyor. İkisi de erkek birinde çok kötü hamilelik geçirirken digerinde gayet iyiyim 😊
Smyraa_06 Hamilemiyim değilmiyim belli değil 13 haftalık ne bulantı ne baş dönmesi nede aşerme oldu bende inşallah böyle devam eder 🙏🏻
Emineemre Mide bulantısı öğürtü ve kokulara karşı hassasiyet oldu kasıklarımda ağrı oluyo ara ara 13+5 olduk