Zeynepreyyan Merve43 bazı doktorlar felaket tellalı gibi yok boş kese olabilir kimyasal olabilir. Bir durumda az büyüsün ona göre konuş dimi
Deletedmom0071 Benim 7 de kese gözüküyodu bebek ortada yoktu 9 da gözüktü. Boş kese olma ihtimali herkeste var bu yüzden üzülmeyin ve bekleyin lütfen ☺️
Zeynepreyyan Evet henüz çok küçük olduğu için görünmez. Benim 6+4 te zorla göründü yakında görünür merak etme 😊
Simos44 Mrscan kesede yolk sac denilen yuvarlak bişe var mıydı? Vajinal bakılmadıysa görünmeyebilir daha erken
Merve43 Zeynepreyyan Aynen öyle ki ben de hemşireyim kendi hastanemdeki doktor muayene etti dedi boş gebelik sağlıksız istediğin gün gel alalım dedi çat diye yüzüme . Ve bebeğim birazdan 38. Haftaya girecek insallah
Sumeyye_g Mrscan canım daha bu haftada çok normal 7 8 de görenler hatta bi arkadaşım 9 da gördü bi ağrın sızın lekelenmek olmadığı sürece korkma inşallah rabbim sağlıkla nasip etsin hepimize
Zeynepreyyan Merve43 ay ne kadar kötü bir şey ya ! Ya bilgisi olmayan biri olsaydın ne olacaktı? Doktora inanıp aldıracaktın bebeği 😒 böyle doktorlar çoğaldı ya! Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım
Simos44 Mrscan sen şimdi onları düşünme canım hcg iki günde düzgün artış gösteriyor ki doktorun vajinal bakma gereği duymadı bir haftaya kesin görünür.
Merve43 Mrscan 8 haftaya kadar beklenmesi lazım belki geç döllendi kimse bilemez ben biraz da kilolayım daha doğrusu karin kısmım kalın göbeğim var. Karnimdan 8 9 haftada zor alındı kalp atışı. Öyle hemen aceleyle bisey yapılmaması lazm
beyazguvercinim33 Mrscan erken olabilir endişe etmeyin 7 den itibaren duyulması daha sağlıklı kimi geç döllenmeden 11-12 haftayı buluyor diye okuyorum
Smraozn12 Mrscan kese var ama daha cok erken 10gün sonra gel gorrz inş bebeği dedi gttim hem kalp atısını hem bebişi gordk cnm