Ilknur_emin Ağrınız sanciniz var mi benim şiddetli karın ve kasik agrim var korkutuyor beni bazen Cinsiyetleri öğrendiniz mi Alışveriş ne zaman başlıyor
zuzu9288 Ilknur_emin bende 15+3 kasığımda ve vajinada batmalar oluyor normal mi 🤷♀️ doktor kontrolüm haftaya bakalım öğrenebilecek miyiz cinsiyeti 😊 ondan sonra alışverişe başlarız artık🥰
Aslgly Ilknur_emin benimde 15 haftam bitmek üzere. Kontrolüme daha bir ay var benimde ağrım oluyor oturup kalkarken kasıklarım acıyor. Korkuyordum bende. Demekki bu haftalarda oluyormuş
Drryy Ilknur_emin 15 haftalık olacağım bende hiç bir hissiyat yok ultrasonda görmesem hamile değilim diyeceğim cinsiyeti için bir kız bir erkek diyorlar 3 doktor %90 erkek dedi geçen hafta kız dediler anlamadım önümüzdeki hafta kontrolünü bekliyorum🙏🏻
Ilknur_emin zuzu9288 ya bana ağrılar barkalar normal dedi ama yinede korkuyor insan alışverişe bende başlamak istiyorum
Mervoop zuzu9288 11 hafta 6 günlükken öğrendim cinsiyetimizi şuan 14 hafta 1 günlüğüz benim genitam bölgemde bazen yanaklarında ve üstünde ağrı oluyo değişik neden acaba
Gzdemrh2020 16+6 cinsiyetimiz 12.haftada belli oldu hala aynı kız 🙏🏻☺️ Ağrılar ara ara bende de oluyor ağrı hissettiğimde dinlenmeye geçiyorum hemen
Ilknur_emin Serap_23 evet canım benim karın ağrım belime bacağıma kasiklarima vuruyor doktor normal deyip geçiyor
Elifimsi Evet kasıklarım son 4 gündür ağrıyor yuvarlak bag agrısı diye geciyor nette arastirdim sanci giriyor sonra geçiyor tekrar basliyor bi 5 10 dk sürüyor dinlenip masaj yapinca geciyor bu agrilar normalmis ama insallah öyledir benimde kontrolume daha var meraklaniyor insan
Ilknur_emin Elifimsi evet canım ben kontrollere ayda bir bekleyemiyorum 2 haftada 1 doktorumun yanına uğruyorum
ZeynebFuad 16+1 olduk bizde😍dun cinsiyyetini oyrendik😍Elifimiz geliyor🙌🏻♥️Agrilarim cok az oluyor. Merakla ne zaman kipirdiyicagini bekliyorum🙌🏻😍
Ilknur_emin ZeynebFuad ya bana kiza benziyor dedi ama.tam netleşmedi perşembe günü tekrar gidicem inşallah