1tazeanne Selam kızlar ben 27 haftalık hamileyim bazen karnım çok sertleşiyor böyle ortada toplanma oluyor ve aşırı sert oluyor bir dk en fazla öyle kalıyor sonra geçiyor ama sertleşirken hafif bir ağrım oluyor nedenini bilen var mı ? benim gibi bir durum yaşayan var mı ?
Ayse_Gul 1tazeanne bi bilgim yok ama üstte kalsın diye yazdım canım bendede oluyordu bir ara ama sebebini bilmiyorum
BuluttSecil 1tazeanne sizi doğuma hazırlayan braxton hicks kasılmaları. Belirli periyodlarda olur ve gecer. Ama artarak devam ederse hemen doktorunuza haber verin
Nur___ 1tazeanne 22.haftadan sonra rahim kendini doğuma hazırlamaya başlar cnm, önce bi tarafı haftan ilerledikçe tümden kasılıp gevşeyeceksin normal hepimiz yaşıyoruz ama çok aklına takılıyor ise danış bi doktora, 🌺
Htczmra 1tazeanne canım bende 30 haftaligim iki gün önce aynı sikayetle acile gittim orda bisy yapmadılar dün doktoruma gittim nst de sancim çıktı ve idrar yolları enfeksiyonu vardı rahim ağzında açılma varsa hastaneye yatış yaockti bence sende aksatma
1tazeanne Ayse_Gul doktordan geliyorum nst ye bağladılar erken doğum riski var dedi doktor 😕 artarak devam ederse yatışını yapacağız dedi
Esrkdm Canımm ben aynı şikayeti doktoruma söylemiştim bana magnezyum verdi 19 haftanın içindeyim bende
1tazeanne Nur___ doktordan geliyorum nst ye bağladılar nst de ağrın var dedi doktor bir gün hastanede kalman lazım dedi😑 veya eve gidip dinlenmen bol sıvı tüketmen ve ilişkiden uzak durman lazım dedi
Derya0707 Elininanasi beni 2-3 dakika sürüyor çok ağrılı değil ama o an derin nefesler alıyorum acayip rahatsız ediyor hatta toplandığı yerden severek okşayarak uzaklaştırmaya çalışıyorum bebek hareket ettiğinde geçiyor
Derya0707 1tazeanne tam olarak aynı şeyi yaşıyordu, günde 1 defa oluyor bana da yarın doktora soracağı.