selmaramazan1 Selam arkadaslar , Hava degisikliginden dolayi esim rahatsiylanmisti onu iyilestircem die beide ben hastalandim burnum akio ve bogazim kasinio malesef ben hapta kullanamiyorum hamileligimden dolayi 34.haftamdayim arkadaslar bana obere bileceginiz taktikler var mi aceba Helen hizlica atlatiyim su hastaligi . Yardimci olursaniz cok sevinirim ❤🌼
bhs08 selmaramazan1 Akademisyenanne Alın bendende o kadar mahfoldum 14+4 haftayım bende pastil kullanma dediler ilaç yok sadece parol iç vücut ağrını alır dediler 🥺 Bol sıvı bol meyve ve limon sıkıp suyunu içiyorum inşallah biran önce geçer 🙏🏻
Akademisyenanne bhs08 KBB doktoruna sordum simdi mometix sprey ve ihlamur onerdi. Parol da alabilirsn dedi🌸
selmaramazan1 Akademisyenanne aynen vallaha ya hem sicak yanioz birtaraftanda soguk su icesim gelio AMA daha kötü olcam die onuda icemiom cok sinir bozucu bisey gercekten
bhs08 Akademisyenanne selmaramazan1 Bende şimdi dayanamadım doktprumu aradım bol sıvı bitkisel pastil günde 2 taneye kadar minoset alabilirsin bol sıvı bol istirahat dedi.. çünkü öksürme ve hapşurma kasılmadan dolayı sıkıntı çıkarabiliyormuş bebek için ❣️