Kayalikdmn Merhaba arkadaşlar oğlumuz olacak iki isim arasında kaldık.sizce berkin mi renas mı?çok kararsız kaldık lütfen fikir verin😊başka isim fikirleriniz varsa değerlendirebilirm
LoriLori Kayalikdmn bizde Renas düşünyoruz,anlamı yol bilen.1 ay bebişe öyle seslendik sonra eşim kalktı nas la bitiyor kız gibi dedi vazgeçtik 😖
Lindam Berkos nerde yaşıyorsunuz. Bizim soy adımız Demir. Bizde oğlumuza demir mir Demir ismini koymak istiyoruz 😍
haklisinesracim Lindam ikisi de kötü ve dalga geçmek için sorulmuş gibi geldi duymadığım değişik kelimeler
Kayalikdmn haklisinesracim duymadığınız isimler diye dalga mı geçmiş oluyorum kırıcı yorumlarınızı kendinize saklayın.
Hllswm haklisinesracim kürtce isimler birsürü insanın adı renas yada berkin dogu da niye dalga olsun ki illa her 5 cocuktan 3ünde olan ismi mi koymak zorunda millet 😠
Lindam haklisinesracim Berkin ismini hiç duymamış olan bile berkşn elvandan sonra muhakkak duymuştur diye düşünüyorum. Renas ta Kürtçe bir isim anlamı yol bilen. Sırf duymadınız diye dalga geçtiğini düşünmeniz bana saçma geldi. Herkes bilindik ve herkes tarafından kabul görmüş isimler koymak zorunda değil 😊🌸
CinarBaykal Kayalikdmn gayet hoş isimler ve en önemlisi de senin ve babasının beğeniyor olmanız. Berkin ismi çok tatlı ama Renas ı daha önce duymadığımdan daha özgün ve güzel geldi kulağıma
haklisinesracim Kayalikdmn iyi de ben dalga gecmedim sizin dalga geçmiş olduğunuzu düşündüm burdaki isim postlarina gönderme amaçlı yaptınız gibi geldi çünkü hiç duymamıştım böyle isimleri.