Doğum yaptım allahım herkese bu güzel duyguyu yasattırsın ins.Doğum hikaye eylül ümle ılk bastan beri dogum sekline hep normal dıyorduk 25 şubat pazar günü 39+2 ve son günlerimizdi dedik bebişimiz olmadna bir kahvaltıya gidelim bn hazırlandim tabi süslendim dedim foto cekılırız🤣eşime sacını da yaptırdım dedim foto cekılıriz🤣snra tam kahvaltı masasına oturdum beni sanci tuttu dedimbebek bi yerde toplanmaya basladı hemen hastenin aciline gttik nst ye girdim sancıların baslamıs dedi ebe ve ilk kez çatı kontorlunu ebe yptı cnku kendi doktorum 40.haftada yapıyormus dedi acılmam 1 cm eve gıdebilrsin bn eve geldim saat 17.00 gibi saat 21.00 e kadar aglayarak sancıları cektim dayanılmaz hale geldim aglıyorum hemen esylarimizi aldık hastaneye yola koyulduk nst cekıldı ebe dedim acılmam 2 cm beklıcez bn işte 22.00 oldu saat aglıyorum kendımı dovuyorum ebe geldi ne yapcaz doktorunu arıcaz dedi bn yok bn normal yapamıcam sezeryan istyrum dedim hemen bir baktım ameliyathane gtmek ıcın hazırlandım tüm sevenlerimiz bir anda toplanmıslar bn aglayarak girdim iceri belden uyusturdu anestezi uzmanımız sohbete derek basladılar cok guzel gecti acı hıssetmyrsunuz kesnlikle igne yapılırken kasmaamk lazım 22.35 de eylül ümü yanına getirdiler dünyalar benım oldu allahım herkese yasatsin bu guzel duyguyu suan dunyamıza alısma surecesnde 🙏🏽Umarım sıkmamısmdr sizleri ve biraz dıkıs agrılarım var hıc uyumadım ıkıncısı meme ucum yok cok zorluk cekıyırum üçüncüsü kızlar kArnımı o kadae korudum yağlAr kremler hic son dk ya kadar bir gram catlağim yoktu suan bakıyorum hafif hafif var😞bilgisi olan yazarsa sevinirim veya basına gelen