nhdtmm Hanımlar ilk gebeliğimde ayaklarım çok şişmişti ve adetim 2 gün gecikti test yaptım cıkmadı 5. gün gecikince yaptım çift çizgiyi gördüm ancak düşük ile sonuçlandı. Şuan yine ayaklarım şişmeye başladı ve ara ara kasık ağrısı çekyorum uyku hali ve ateş basması mevcut ancak adetime 6 gün var :/ bu gibi belirti yaşayan varmı aranızda acaba ümitlenmek istemıyorum boş yere .
Ay-Bek nhdtmm beni de ateş basıyor ve kasıklarım ağrıyor canım . pazar günü adetime 8 gün varken test yaptım çift çizgi çıktı. dün de kan verdim adetime 6 gün var 33 çıktı.
Almina45 nhdtmm canim benim bir haftadir goguslerim sertlesti bir hafta once kahverengi akintim oldu suan beyaz sari karisik akintim var bakalim
Eslina nhdtmm bu arada benimde ilk belirtilerim zehirlenirim gıda zehirlenmesi her yaşadığımda hamile olduğumu öğreniyorum 3 hamileliğimdede böyle oldu biri düştü
nhdtmm Ay-Bek ay masallah rabbim saglikla kucaginiza aldirsin inslah 🙏 ben daha erken diye test yapmaya korkuyorum 🙈 hele aksam atesimi olctum o derece sicakladim ama bakalim hayirlisi
nhdtmm Ay-Bek inslah canimm 🙏 ancak ilkinde anladim ki sanirim gec dollenme oluyor benim o yuzden adetimin gecmesini beklecegimm tabi nasil bekliceksem 🙈🤣😇
Momof2child Surekli acikiyorm ben normalde 1 kere yerdm kiloya dikkat etmek ucun.Yatakdan kalkamaz oldm ve bel agrm var testte poztiv amma 3gun beklyecm adet gecsn guvenmem testlere.amma akinti asla yok normalde ben cox az akintisi olan biriyim
Kbrkrcm Ateş basması ve kasık ağrısı bendede cok vardı. Hamile olduğumu bende o şekilde anlamıstım adetimden 4 gün geçtikten sonra doktora gidip kan vermiştğm öyle öğrendim
Eslina nhdtmm kan tahlilinde çıkar bence bi sağlık ocağına git gebelik testi yapmak istiyorum de eğer varsa kanda muhakkak çıkar canım
nhdtmm Eslina oyle canim ama gec dollenme varsa cikarmi bilemedim ümitlenmek istemiyorum bi adet gecikmesi bekleyecgim gibi