Hatice2481 19 haftalık hamileyim inşallah oğlumuz olacak geçen hafta hareketlerini hissetmeye başladım bu hafta daha az hareketleri ama daha sert geçin haftaya göre ☺️ İsmi bile hazır 20 ocakta heycanla bekleniyor. 🤗 Rabbim hepimize sağ salim kucagımza almayı nasip etsin
Syst33 Kubrakocerr hissediyorum ama böyle hafif hafif vuruşlar sizde nasıl erkekler daha sert vuruşlar yapıyomuş heralde 😊
Syst33 230817gul canım rüzgar koyma ismnin anlamını taşıyolar ordan oraya uçuyolar resmen rüzgarlar çok yaramaz 😂
230817gul Syst33 o yuzden korkmuyor degilim isim cok hos.ama rüzgar anneleri öyle söylüyor korkmadim degil😁
tugrakubra_1 şu an 20+3teyiz 11 ocak görünüyor doğum zamanı 😊 erkek bebeğimiz olacak nasipse 5eylülde ayrıntılı ultrasona girecez geçen hafta da ilk doz tetanoz aşımızı olduk uyuyamama problemim başladı iki gündür umarım böyle devam etmez 😒 hareketlerini de 17.haftada hissetmeye başladım şu an çok daha güçlü hissediyorum.ismimiz de belli Muhammed Tuğra ❤️ annesinin minik kuzusu 👶🏻
bucur035 Bende 17 oldum geçen haftadan beri hissediyorum tekmeleri durmuyor ama bu kendini cinsiyetini göstermedi hep ayaklarını kapatıyor makinada 😁😁 detaylı ya da girmeyeceğim çünkü herkes yaşamaz diyor ama yaşayacağına inanıyorum en güzeli aylık kontrol
Deletedmom029 19+6 dayız çok şükür. Detaylı usg ye prof. bir perinatalogda 18+3 iken girdik 45 dk civarı sürdü. Cok sükür kızçemiz olacak insaAllah. İsim konusunda hala kararsızim.Benimle aynı haftada olanlar bebiş haraketleri neye benziyor ? Benimki cok haraketlendiginde sanki karnimda balonlar patliyormus gibi oluyor arada. Bir de haraketlenince sanki parkur koşuyormuş gibi kalp atışlarım hızlanıyor. Gece uykudan uyandırıyor beni. Gece terlemelerim oluyor. Sizlerde de bu tarz şeyler oluyor mu?
bucur035 Syst33 bende troid var ve çocuğun gelişimi geriliyor down sendromlu riski de var dediler ama Allah'tan başka kimseye güvenmiyorum